Hot News
Protestatarii din Berlin scandează “Putin!”
30/08
Experții au recomandat cum să se mănânce nucile
31/08

Putin şi Lukaşenko au stabilit să se întâlnească la Moscova, în următoarele săptămâni

Foto: RIA Novosti

Președintele Rusiei, Vladimir Putin și cel al Belarusului, Aleksandr Lukaşenko au căzut de acord, în cursul unei convorbiri telefonice, să se întâlnească la Moscova, în următoarele săptămâni. Anunțul a fost făcut duminică, de către Serviciul de presă de la Kremlin.

“Am convenit să ne întâlnim la Moscova, în următoarele săptămâni”, spune mesajul. Serviciul de presă a informat că, pe parcursul conversaţiei, “a fost confirmată dorinţa de a consolida, în continuare, alianţa ruso-belarusă şi de a extinde cooperarea reciproc avantajoasă, în toate domeniile.”

Secretarul de presă al liderului rus, Dmitri Peskov, a declarat agenţiei TASS că termenul concret al întâlnirii de la Moscova se va stabili pe parcurs. El a subliniat că preşedintele a convenit, în timpul unei convorbiri telefonice, o întâlnire a cărei dată se va stabili, pe parcurs, în următoarele săptămâni.

De asemenea, preşedintele rus l-a felicitat pe preşedintele Belarusului cu ocazia zilei de naştere. Lukaşenko a împlinit, la 30 august, 66 de ani.

1 Comment

  1. Basarabeanu spune:

    Presedintele RUSIEI Vladimir V Putin reîntîlnit cu Lukasenko la Moscova și au hotărît să îl ajute pe președintele Lukasenko cu trupe speciale daca este nevoie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875042