Hot News
Nouă întrebări: Rusia a trimis Uniunii Europene o scrisoare cu privire la Navalnîi
16/09
Centrul Rus de Ştiinta şi Cultura – Российский центр культуры в Румынии
16/09

”Îi credeți pe ruși bătuți în cap?” Deputat german, revoltat de situația cu Navalnîi (VIDEO)

Foto: VKontakte

Armin-Paul Hampel, deputat în Bundestag, a îndemnat Guvernul de la Berlin să colaboreze cu Rusia, nu să folosească situația lui Aleksei Navalnîi pentru a-și atinge scopurile, relatează RT.

”Dacă Guvernul german este cu adevărat interesat de o investigație, vă întreb: de ce a oferit informații detaliate Organizației pentru Interzicerea Armelor Chimice (OZHO), de ce nu le-am trimis la solicitarea rușilor, care le așteaptă de atâtea zile?”, s-a arătat curios parlamentarul.

El a adăugat că mai are o întrebare pe care ar dori să o adreseze Guvernului federal. ”Cât de bătuți în cap îi considerați pe ruși? De ce i-au permis (lui Navalnîi, n.r.) să zboare în Germania și nu l-au ascuns undeva, în vreo pădure din Rusia?”, a spus, indignat, deputatul.

Politicianul le-a amintit colegilor săi că nu au reacționat în nici un fel la asasinarea cu sadism a jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, tăiat în bucăți chiar în ambasada din Turcia.

”Cât de rare au fost vociferările în cazul Khashoggi?”, a întrebat parlamentarul, reproșându-le deputaților că ei continuă să colaboreze cu Arabia Saudită, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

VIDEO: Deputatul Bundestagului de la partidul “Alternativa pentru Germania”, Armin-Paulus Hampel, vorbește despre ”otrăvirea” lui Navalnîi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875101