Hot News
Putin și-a anunțat disponibilitatea de a renunța la desfășurarea rachetelor
26/10
Konstantin Kosaciov: Este timpul pentru o ”coaliție a păcii”
27/10

Noul Zaiaț din filmul de desene animate ”Nu, pogodi!”

Foto: igromania.ru

Foto: igromania.ru

Studioul de cinematografie ”Soiuzmultfilm” a prezentat design-ul personajului Zaiaț (Iepure, n.r.) din noua versiune a filmului de desene animate ”Nu, pogodi!”, unde actorul Dmitri Hrustaliov dă viață eroului principal, relatează Igromania.ru.

Se precizează că, în procesul de lucru la noua variantă a îndrăgitului serial animat, au fost create peste 30 de versiuni de Zaiaț.

Noul Zaiaț are aceeași culoare a ochilor, dar urechile au altă formă. De asemenea, eroul a scăpat de mustățile lungi, dar are o nouă pieptănătură.

Schimbări s-au produs și la capitolul vestimentație: în locul bine-cunoscutului costum verde, Zaiaț apare acum în tricou, pantaloni lungi, adidași și are ceas la mână.

Noua imagine a Lupului a fost prezentată în septembrie, personajul urmând să ”împrumute” vocea actorului de comedie Garik Harlamov. În plus, în noua versiune a filmului, spectatorii îi vor întâlni și pe eroii din planul secund, Bursucul Tim, Ariciul Șu și Căprioara Ulia.

În total, ”Soiuzmultfilm” a planificat 52 de episoade din noul serial de desene animate. Primul va apărea în această iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875076