Hot News
Senatorul Kosaciov a răspuns Poloniei
18/11
Maria Zaharova
Prof. Valeri Gromov: O ruină, nu Ucraina
18/11

Karabah văzut de sus. Militarii au arătat transferul pacificatorilor ruși. VIDEO

Video: RIA Novosti

Militarii ruși au arătat procesul de transfer al forțelor de menținere a păcii în Nagornîi Karabah. Filmările au fost efectuate dintr-un elicopter de transport militar, care a survolat o coloană de vehicule blindate ale Forțelor Armate ale Federației Ruse. Videoclipul a fost publicat de Ministerul Apărării.

Anterior, militarii ruși au raportat despre desfășurarea operațiunii de menținere a păcii în Karabah. Au format, special, câte 9 posturi de observație, fiecare în zonele de responsabilitate din sud și din nord. În plus, sunt desfășurate 7 puncte temporare pe autostrada Stepanakert- Goris, de-a lungul căreia se deplasează convoaiele rusești.

De asemenea, militarii Federației Ruse continuă să restabilească viața pașnică în Nagornîi Karabah. De exemplu, a fost curățat de mine și de muniții neexplodate un kilometru din drumul Stepanakert-Goris . Pacificatorii și poliția militară îi ajută pe refugiați să se întoarcă în regiune. Din 14 noiembrie, în Karabah au revenit 725 de civili.

La 17 noiembrie, un regiment de ingineri și geniști a plecat din Ulianovsk (oraș pe Volga – n.r.) spre Caucaz. Militarii săi se vor ocupa de deminare, repararea drumurilor și purificarea apei.

https://www.vesti.ru/article/2486497

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875122