Hot News
Stanislav Pritcin: Propunerea Georgiei, o idee ”nerealistă”
13/12
”Sputnik V” și Pfizer. Șeful Centrului ”N. Gamaleya” a comparat cele două vaccinuri
13/12

Sondaj. 66,1% dintre ruși au încredere în Putin

Foto: NEWS.ru

Președintele Vladimir Putin se bucură de încrederea a peste 66% dintre ruși, arată rezultatele unui ultim sondaj realizat de Centrul Național de Studiere a Opiniei Publice (VȚIOM), relatează agenția Rambler.ru.

Astfel, 66,1% dintre participanții la sondaj au indicat că au încredere în Președinte. În același timp, 29,5% au declarat că nu împărtășesc acest sentiment, poziția lor fiind de neîncredere față de șeful statului.

Persoanele intervievate au fost rugate să-i selecteze, dintr-o listă, pe politicienii a căror activitate este aprobată de ei. Putin a fost indicat de 60,5%. Nu aprobă activitatea lui 29,8% dintre respondenți.

Sondajul s-a desfășurat telefonic, în perioada 30 noiembrie – 6 decembrie, prin metoda alegerii aleatorii a 11.200 de persoane. Au participat ruși cu vârste de la 18 ani în sus.

Potrivit unui sondaj similar, realizat în luna octombrie de Fondul ”Opinia Publică”, 58% dintre ruși au declarat că au încredere necondiționată în Președintele țării, Vladimir Putin. 29% dintre repondenți au recunoscut că, mai degrabă, nu au încredere în șeful statului, alți 12% neștiind ce să răspundă. 61% sunt de părere că Președintele face față cu bine obligațiilor ce-i revin pe linie de gestionare a treburilor țării, 24% au un punct de vedere opus. 15% nu au reușit să formuleze o evaluare a activității profesionale a Președintelui.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875116