Hot News
Volodin a acuzat Statele Unite de încurajarea acțiunilor violente peste tot în lume
20/01
Lavrov: Biden va continua politica de dominare
21/01

Kremlinul, despre ancheta lui Navalnîi legată de ”palatul lui Putin”

Exteriorul ”palatului” în cauză. Fotografia, răspândită pe internet încă din 2011/ Foto: Wikimedia Commons

Președintelui Vladimir Putin i se impută faptul că deține proprietăți pe care el nu le are, a declarat secretarul de presă al liderului de la Kremlin, Dmitri Peskov, comentând ”ancheta” desfășurată de Aleksei Navalnîi despre ”palatul” președintelui din Ghelendjik, relatează presa de la Moscova.

”Dacă vă amintiți, am tot spus și am tot repetat că știm despre atacurile informaționale, deja pregătite sau în pregătire, la adresa șefului statului. Au fost și, din păcate, vor continua. În cazul de față, președintelui i se impută că deține în proprietate ceva ce nu există. Președintele își declară anual averea, care este detaliată în declarația publicată, la fel, în fiecare an”, a afirmat Peskov.

El a catalogat drept o tâmpenie și compilație informația potrivit căreia Serviciul Federal de Pază (FSO) asigură protecția unui palat lângă Ghelendjik (Ținutul Krasnodar, litoralul Mării Negre – n.r.). ”Este o afirmație absolut nefondată. Este o tâmpenie și o compilație, și nu există nimic altceva acolo”, a spus reprezentantul Kremlinului.

El i-a avertizat pe ruși în legătură cu transferurile de bani în conturile Fondului de Luptă împotriva Corupției (FBK), indicate imediat sub ancheta despre ”palatul lui Putin”.

”Asta este, de fapt, și marea înșelătorie. Iar noi îi avertizăm pe toți cetățenii, ținând cont mai ales de numărul mare de vizualizări: gândiți-vă bine înainte să transferați bani unor asemenea, cu adevărat, escroci”, a adăugat Peskov.

2 Comments

  1. Navalnîi reprezintă unealta bună de exploatat de către occidentali, pentru continuarea războiului informațional îndreptat împotriva Rusiei. Biden vrea să obțină pretextul plauzibil pentru a-și intensifica cruciada anti-rusă. Trump începuse harța cu chinezii, Rusia reușise cumva să scape din vizorul americanilor, dar acum noul saltimbanc de la Casa Albă dispune de o altă strategie. Se pare că proiectul Nord Stream II a fost dintotdeauna adevărata țintă a Washingtonului, iar prin intermediul bloggerului-opozant se scot niște castane fierbinți din foc. Opinia mea este că Aleksei Navalnîi a colaborat cu agențiile de informații americane, altfel nu avea curajul să recurgă (prin întoarcerea în Rusia) la o asemenea provocare. Pe de altă parte, nu pot să nu mă întreb, dacă tot a trăit cu impresia că a fost otrăvit de serviciile de intelligence rusești, la ordinul președintelui Putin, care a fost scopul revenirii sale în țară? Dar cum i-au permis să facă o asemenea greșeală colaboratorii americani? Din ce în ce mai mult se conturează ideea că scopul real al întoarcerii sale este să adune „opoziția” (cei 3 prozeliți pe care-i aminteam într-un alt comentariu) și să „justifice” sancțiunile împotriva Nord Stream II.
    Dacă băieții de peste ocean sunt atât de invidioși cu privire la palatele și moșiile liderului de la Kremlin, devenind extrem de intransigenți în comunicare și de profesioniști în adevăr, ar fi mai indicat să ne detalieze în ce fel vor fi torturați irakienii de Administrația Biden în următorii 4 ani, ca americanii să aibă acces total la bazele militare și la câmpurile de petrol ale Irakului!? Că doar n-a durat războiul degeaba atâția ani! Dar despre heroina afgană cu care CIA finanțează loviturile de stat și războaiele „umanitare” au ceva de spus? Dar despre legăturile Senatului cu cartelurile de droguri columbiene via Mexic? Par subiecte muuult mai interesante decât casele președintelui rus!!!

  2. Dr. Mengele spune:

    Potrivit lui Aleksei Melnikov, un reprezentant al Comisiei publice de supraveghere din Moscova, care monitorizează modul în care sunt trataţi deţinuţii, Navalnîi are în celulă un frigider, un ceainic electric, un televizor şi apă caldă.
    Deci, o duce mai bine decât oamenii aparent liberi, care muncesc și trăiesc în Bucureștiul condus de primarul general Nicușor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875086