Hot News
Rusia-SUA: Diplomația climatică se întoarce
13/03
Kremlin. Articolul din FT, ”exerciții pe temele Rusiei”
13/03

SUA pun la cale o amplă diversiune murdară împotriva vaccinului rusesc ”Sputnik V”

Foto: rubaltic.ru

Statele Unite și aliații lor planifică o amplă campanie informațională împotriva vaccinului rusesc ”Sputnik V”, a declarat o sursă de rang înalt de la Kremlin, citată de principalele agenții de informare din Rusia – TASS, RIA Novosti și Interfax.

Respectiva sursă a subliniat că, la nivel mondial, se înregistrează o creștere a cererii pentru preparatul dezvoltat de Centrul de Cercetare ”N. Gamaleya” din Moscova, vaccinul ”Sputnik V”.

”Potrivit serviciilor noastre speciale, Statele Unite și aliații lor planifică să desfășoare o amplă campanie informațională menită să formeze o părere preconcepută despre realizările științifice ale Rusiei în domeniul combaterii răspândirii infecției de coronavirus”, a declarat aceeași sursă.

Campania va viza țările europene care au înregistrat preparatul rus – Ungaria, Slovacia, Serbia, Muntenegru, San Marino și Macedonia de Nord. Sursa a declarat că este planificată, în special, o înscenare a morții în masă a unor persoane, chipurile, ca urmare a utilizării „Sputnik V”.

Se precizează că atacul va fi lansat prin intermediul organizațiilor nonguvernamentale aflate sub controlul autorităților americane, inclusiv prin ”Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională”, ”Fundația George Soros”, ”Fundația Thomson Reuters” – și structurile media BBC, Reuters, InterNews, menționează Rambler. ru. Când va începe exact campania, sursa de la Kremlin nu a specificat.

Scopul campaniei, potrivit serviciilor de informații, este de a submina încrederea în ”Sputnik V”. «Se pregătește un scenariu de atac informațional asupra ”Sputnik V”, în cadrul căruia se planifică consolidarea tezelor promovate privind ”ineficacitatea și pericolul vaccinului” prin înscenarea deceselor în masă ale oamenilor, chipurile, ca urmare a utilizării preparatului», susțin agențiile de știri.

Acestea afirmă, de asemenea, că «astfel de acțiuni ale Statelor Unite și ale aliaților săi dovedesc încercările lor de a reduce contribuția științei ruse la lupta globală împotriva răspândirii Covid-19, de a submina încrederea comunității mondiale în realizările noastre științifice și de a împiedica certificarea lor de către OMS, precum și de a reduce cererea externă de vaccin ”Sputnik V”, care a ocupat locul al doilea după numărul de țări care l-au aprobat».

De asemenea, o ”sursă de rang înalt din Kremlin” susține că Statele Unite urmăresc acum ”o politică agresivă de promovare a vaccinului său Pfizer, încercând să scutească partea americană nu numai de plata unor eventuale despăgubiri cetățenilor în procesele judiciare, în caz de apariție a efectelor secundare, dar și de răspunderea pentru neglijență a producătorului direct”.

Sputnik V este înregistrat în 51 de țări ale lumii. La începutul lunii martie, Statele Unite au acuzat Rusia de o campanie de informare împotriva vaccinurilor Pfizer și Moderna. Washingtonul a promis că ”va lupta împotriva dezinformării folosind toate mijloacele“, amintește publicația Kommersant.

 

1 Comment

  1. Sunt liberi să planifice ce vor, pentru că atâta timp cât lumea moare cu zile din cauza vaccinurilor Moderna, AstraZeneca și BioNTech/Pfizer deja propaganda negativă devine inutilă la nivelul fiecărei conștiințe care citește și se informează! Nu vor fi crezuți, sau cel puțin acțiunea nu va avea impactul pe care americanii îl preconizează. Baricada lansată de fundațiile Soros, de structurile media și de agențiile din SUA au drept consecință apariția primului vaccin care a venit de la Moscova și care „a ars” în timp finalizarea studiilor clinice ale vaccinurilor occidentale. Faptul că rușii au avut pole position cu un produs de excepție, mult peste cele ale vesticilor care au început să fie refuzate de tot mai multe state, supără și-i înfurie pe cei care țin morțiș să fie „America First”. Bill Gates a finanțat Moderna degeaba! Acesta-i strigătul criminalilor ipocriți care se ascund în spatele unei științe din ce în ce mai subiective și mai false, orientați doar spre interese economice și care nu doresc să se afle că Sars-Cov-2 este un organism modificat genetic construit în laborator.
    Reprezintă bătălia continuă și neobosită dintre Rusia și Occident ca urmare al lobby-ului puternicelor multinaționale Big Pharma care afectează sănătatea cetățenilor de zeci de ani prin corupția medicilor și a politicienilor. Sputnik V nu se supune regulilor marilor coloși farmaceutici, așa cum s-a întâmplat cu mita plătită de către compania farmaceutică SmithKline fostului ministru italian al sănătății Francesco De Lorenzo (condamnat prin proceduri penale și civile pentru acest fapt) înainte ca aceeași companie să fuzioneze în GlaxoSmithKline (GSK); GSK care a criticat vaccinul rusesc, dar care are în schimb afaceri importante cu Arabia Saudită, unul dintre sponsorii planului global de imunizare dorit de fostul președinte Barack Obama și finanțat de susținătorul său Bill Gates prin fundația sa. Și-atunci, este firesc ca Sputnik V produs de Rusia lui Putin destinat tuturor țărilor care-l solicită, inclusiv regatului Riyadh, să spargă cu adevărat ouăle din coșul afacerilor murdare ale gloatei farmaceutice occidentale a căror credibilitate a fost complet distrusă. Ca și a OMS-ului, de altfel! Gates, Soros, reprezentanții Big Pharma, Elon Musk, Jeff Bezos etc precum și toți reprezentanții guvernelor care au instituit măsuri draconice împotriva populațiilor, care au susținut frica patologică, care au încălcat toate drepturile civile și religioase ale tuturor, nu sunt decât niște actori amărâți scoși la înaintare de către adevărații păpușari din spatele lor. Cu aceștia din urmă, Rusia va trebui să lupte, atât pentru liniștea ei cât și a celorlalți. Și spun asta, pentru că lumea încă o consideră ca pe ultimul bastion al normalității, al familiei tradiționale și-al ortodoxiei în fața tăvălugului progresist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875093