Hot News
Șoigu a respins amenințările Occidentului legate de deplasarea trupelor ruse
27/04
În Ungaria, ”Sputnik V” a fost declarat cel mai sigur și eficace vaccin împotriva coronavirusului
28/04

Videoclipul lui Lindemann în limba rusă a înregistrat aproape două milioane de vizionări (VIDEO)

Rockerul german Till Lindemann/ Foto: commons.m.wikimedia.org

Videoclipul muzicianului german (frontman-ul grupului rock Rammstein) Till Lindemann, făcut pe tema cântecului ”Orașul îndrăgit”, interpretat în limba rusă, a înregistrat aproape două milioane de vizionări pe YouTube în câteva zile.

Cântecul sovietic din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, scris de compozitorul Nikita Bogoslovski, pe versurile lui Evgheni Dolmatovski, se va auzi și în noul film rusesc al lui Timur Bekmambetov, ”Deviataiev” – dedicat pilotului sovietic Mihail Deviataiev, care a evadat eroic, cu un avion, din prizonieratul german.

În videoclipul său, Lindemann devine și el pilot: face loopinguri mortale și alte viraje periculoase pe un avion de vânătoare sovietic și, în paralel, cântă în rusă: ”Liubimîi gorod” – ”Orașul îndrăgit”.

Anterior, rockerul german li s-a adresat, în repetate rânduri, fanilor din Rusia în limba rusă, la concerte și, de asemenea, a folosit această limbă în piesa ”Ausländer” din 2019 (în refren, el pronunță sintagma ”Liubliu tebia” – ”Te iubesc”).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875009