Hot News
Lavrov: Când un stat are suveranitate, el câștigă pe arena internațională
03/09
Peskov a amenințat cu contramăsuri la apropierea infrastructurii militare a NATO de granițele Rusiei
03/09

Putin a promis reduceri fiscale fără precedent, în Insulele Kurile

Foto: Izvestia

În Insulele Kurile va fi creat un set, fără precedent, de beneficii și stimulente pentru afaceri, a declarat, astăzi, președintele rus Vladimir Putin în timpul unei sesiuni plenare a Forumului Economic de Est (în imagine) care ale cărui lucrările au început ieri. Este vorba, printre altele, despre scutirea de la plata impozitelor cheie pe profit și pe proprietate,  a impozitelor pe terenuri și transporturi penru perioadă de zece ani, transmite TASS.

„Trebuie să creăm, aici, condiții competitive pentru activitatea partenerilor noștri. Aceasta înseamnă că parametrii sarcinii fiscale, ai costului capitalului împrumutat, ai vitezei și calității serviciilor publice pentru business trebuie să fie competitive la nivel global. Să fie cele mai bune, nu mai bune, dar cele mai bune din întreaga regiune Asia-Pacific ”, îl citează agenția pe Putin.

Această sarcină este foarte dificilă, dar este necesar să tindem spre acest obiectiv, a menționat președintele Rusiei.

Potrivit acestuia, investitorii nu numai interni, ci și străini, inclusiv japonezi, vor putea conta pe privilegii fiscale, vamale și administrative în Insulele Kuril.

După cum s-a făcut cunoscut, Ministerul Dezvoltării Orientului Îndepărtat al Rusiei a pregătit măsuri astfel încât după punerea lor în aplicare Insulele Kuril vor deveni un offshore rus. În prezent, condițiile preferențiale de impozitare sunt extinse la două insule – Russkii din Vladivostok și Oktiabrski din Kaliningrad.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874975