Hot News
Despre conservarea și dezvoltarea limbilor popoarelor din Rusia (II)
06/09
Piskariov: Cetățenii vor afla în interesele cui joacă unul sau altul dintre politicieni
07/09

Afganistan. Zaharova: Specialistul care nu înțelege diferența, nu este specialist

Hidrocentrală Naglu pe râul Kabul, construită cu asistența tehnică a Uniunii Sovietice/ Foto: m.sputnik-abkhazia.ru

Reprezentanta oficială a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a postat, pe pagina ei de pe rețeaua Telegram, un comentariu referitor la situația din Afganistan, făcând o scurtă, dar la obiect, comparație între ce au făcut SUA în această țară și ce a făcut URSS-ul.

  1. Uniunea Sovietică a construit, în Afganistan, aproximativ 150 de mari obiective de infrastructură. De la școli, la uzine. Statele Unite nu au construit nimic.
  1. Pe teritoriul Afganistanului, împotriva URSS au luptat banii americani. Resurse uriașe au fost pompate în opoziția extremistă față de Uniunea Sovietică. Citiți dezăluirile policienilor americani, inclusiv Hillary Clinton. Acesta a și fost începutul formării internaționalei teroriste mondiale. Ben Laden a fost hrănit de Statele Unite exact în acele vremuri. Iar el le-a răspuns americanilor așa cum ei l-au învățat.

Este imposibil ca un specialist să nu înțeleagă diferența. Înseamnă că nu este specialist.

1 Comment

  1. Sunt convinsă că americanii și-au dorit plasarea bogatelor resurse de petrol și gaze din Bazinul Caspic sub directa lor dominație, încercând să excludă orice influență rusă asupra sorții Afganistanului, slăbind astfel puterea Moscovei în întreaga regiune. Uite, că nu le-a mers!
    Nu-i atât de important ce s-a construit, ci de mare însemnătate au fost intențiile americane în zonă. Și cred că mai sunt încă, din moment ce Maria Zaharova a oferit un asemenea răspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875003