Hot News
Putin: Sunt posibile încercări de a împiedica integrarea în CSI
14/10
Putin a acceptat invitația de a vizita Olimpiada de la Beijing
14/10

Narîșkin: Statele Unite conduc activitatea destabilizatoare a Occidentului împotriva CSI

Serghei Narîșkin, directorul Serviciului Rus de Informații Externe/ Foto: free.1tv.ru

Serviciile de informații din țările CSI au o cantitate mare de informații care dovedesc că Statele Unite joacă un rol de coordonare în munca distructivă a Occidentului împotriva statelor din Comunitatea Statelor Independente (CSI), a declarat Serghei Narîshkin, directorul Serviciului Rus de Informații Externe (SVR).

„Am acumulat o mulțime de materiale care spun că Statele Unite ale Americii joacă un rol substanțial de coordonare în activitatea distructivă împotriva țărilor noastre”, a spus Narâșkin în cadrul întâlnirii, în format online,  a președintelui rus Vladimir Putin cu șefii serviciilor speciale din țările CSI, relatează postul TV ”Rossia 24”.

Statele Unite și aliații săi vor să destabilizeze situația din țările CSI în ajunul alegerilor din acestea la diferite niveluri, a adăugat Narîșkin.

„Informațiile care vin prin diverse canale către serviciile noastre speciale indică faptul că, nefiind recuperat de înfrângerea legată de fuga din Afganistan, care, bineînțeles, a cauzat grave daune politice și morale Washingtonului, în ciuda acestui fapt, Washingtonul nu numai că lucrează , dar și pune în aplicare planurile sale distructive „, a spus șeful SVR.

„Și aici putem menționa dorința de a extinde prezența americană în Asia Centrală și noua alianță militar-politică recent creată a Marii Britanii, Australiei și Statelor Unite ale Americii și planurile dezvoltate de Washington și aliații săi pentru a destabiliza situație în ajunul unui număr de alegeri la diferite niveluri, care, în anii următori, vor avea loc în statele noastre „, a adăugat Narîșkin.

La reuniunea șefilor organelor de securitate și ai serviciilor speciale din țările CSI cu privire la activitățile de informații au luat parte delegațiile din Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Kazahstan, Kîrgâzstan, Tadjikistan, Turkmenistan și Uzbekistan.

În cadrul reuniunii s-au discutat aspecte de actualitate ale interacțiunii serviciilor speciale în domeniul asigurării securității și stabilității în țările CSI în contextul încercărilor Occidentului de a interveni în afacerile lor interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875047