Hot News
FSB a dezvăluit noi dovezi ale crimelor comise cu sălbăticie de naziști în Rusia
05/12
Rusia și India au semnat mai multe acorduri de cooperare militară
06/12

Zgârie-norii ipocriziei americane. Zaharova, către Psaki: Este important să nu uităm

Purtătoarea de cuvânt a MAE Rus/ Foto: politexert.net

Purtătoarea de cuvânt a MAE Rus, Maria Zaharova, a decis să reamintească Washingtonului ce responsabilitate, pentru teribilele evenimente mondiale, se află pe umerii lui. Pe canalul său de Telegram, diplomatul rus a făcut referire la cuvintele secretarului de presă al Casei Albe, Jen Psaki. Aceasta din urmă a numit Rusia ”provocatoare” și a sfătuit să nu se amestece în procesul de extindere a NATO.

Secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki/ Foto: 9111.ru

Jen Psaki: ”Doar țările NATO pot decide cine este membru al Alianței, nu Rusia. Și întotdeauna, doar așa a decurs acest proces și așa va continua. Este important să nu uităm cine este, în această situație, provocator, pentru că nu sunt nici Statele Unite și nici Ucraina”.

Maria Zaharova: ”Important este să nu uităm cine a aruncat bomba nucleară asupra populației pașnice din Hiroshima și Nagasaki, cine a decimat cu napalm oameni în Vietnam, cine i-a bombardat pe locuitorii pașnici ai Belgradului cu proiectile cu uraniu sărăcit, cine a venit, în Consiliul de Securitate al ONU, cu dovezi mincinoase împotriva Bagdadului, cine l-a spânzurat pe președintele Irakului, S. Hussein, și a savurat uciderea cu sălbăticie a liderului M. Gaddafi, cine a pus în practică zeci de revoluții colorate în întreaga lume, cine a inventat și inundat lumea cu companii militare private, cine a organizat acțiuni provocatoare cu arme chimice în Siria și, sub acest pretext, a bombardat-o, cine, prin presiune și amestec, a redesenat peisajul politic al democrațiilor europene, cine și-a trădat aliații în Afganistan, cine a considerat America Latină drept o curte din spatele casei, efectuând acolo experimente umanitare, cine a distrus acorduri internaționale și s-a retras, în mod unilateral, din tratate privind stabilitatea strategică și securitatea, cine a folosit sancțiuni ilegale, șantajul și amenințările pentru a obține propriile avantaje economice și geopolitice.

Este important să ne amintim. Pentru a nu uita, Jen”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875087