Hot News
Bloomberg: Exportul de carburanți al Rusiei în Orientul Mijlociu a atins, în iunie, recordul de 155.000 barili/zi
14/07
Zaharova, despre declarația lui Bolton privind planificarea loviturilor de stat
14/07

Ucraina a început să incendieze câmpuri cu grâu la granița cu regiunea Herson

Foto: ok.ru

Forțele de securitate ale Ucrainei incendiază lanurile de grâu de la granița cu regiunea Herson, a declarat pentru RIA Novosti șeful adjunct al administrației militaro-civilie a regiunii, Kirill Stremousov.

”Au venit cu elicopterele și au dat foc lanurilor cu grâu de pe linia de delimitare. Este un regim nazist, căruia nu îi pasă”, a spus el.

Potrivit spuselor sale, autoritățile de la Kiev trăiesc din granturile acordate de Occidentul colectiv, în timp ce oamenii simpli îi interesează prea puțin.

Foto: sm.news

”Ei trăiesc din salariu, dar ce ar trebui să facă oamenii simpli, locuitorii Ucrainei, este o întrebare care rămâne deschisă” a adăugat interlocutorul agenției RIA Novosti.

În plus, în noaptea de marți spre miercuri, armata ucraineană a încercat să atace Hersonul, a relatat Stremousov. Asupra orașului au fost lansate nu mai puțin de șase proiectile, dar toate au fost doborâte de sistemul de apărare aeriană, a precizat el.

Armata rusă a preluat controlul asupra regiunii Herson și a zonei Azov din regiunea Zaporojie la mijlocul lunii martie. Acolo funcționează o adminitrație militaro-civilă, sunt difuzate posturi rusești de radio și televiziune, iar rubla a fost introdusă în circulație. Regiunile și-au anunțat intenția de a intra în componența Rusiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875135