Hot News
Trupele ucrainene au atacat în mod intenționat clădirea spitalului din Republica Lugansk
29/01
File de istorie. 80 de ani de la bătălia de la Stalingrad: principalele etape (IV)
29/01

Pușkov: NATO se îndreaptă spre un conflict direct cu Rusia, trecâd peste restricțiile impuse tot de Alianță în privința ajutorul acordat Ucrainei

Senatorul și publicistul TV, Aleksei Pușkov/ Foto: RIA Novosti

Alianța Nord-Atlantică se îndreaptă spre un conflict direct cu Federația Rusă, trecând peste toate restricțiile impuse anterior tot de Alianță privind ajutorul acordat Kievului, a apreciat senatorul rus Aleksei Pușkov, citat de publicația Argumentî nedeli.

„Numai un orb nu vede cum NATO se îndreaptă în mare viteză spre un conflict militar direct cu Rusia, trecând peste toate restricțiile și limitele stabilite tot de Alianță pentru sprijinul militar destinat Ucrainei”, a spus politicianul rus într-o postare pe canalul său de pe rețeaua Telegram.

Potrivit spuselor sale, în momentul de față, decizia privind trimiterea de tancuri în Ucraina este, pentru administrația președintelui american Joe Biden, ”o etapă deja trecută”. Pușkov scrie să, ”acum, NATO discută deja livrarea de avioane de luptă pentru regimul de la Kiev”.

Moscova desfășoară o operațiune militară specială începând cu 24 februarie 2022. În replică la îndemnul Londrei de a oferi Ucrainei avioane de luptă ale NATO, secretarul adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a prezis că, ”în caz de ceva”, protejarea fostei republici sovietice nu va salva Europa de răzbunare ”dacă va fi cazul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875114