Hot News
Din mass-media română: Inadecvata comunicare a Bisericii Ortodoxe Române
28/01
Trupele ucrainene au atacat în mod intenționat clădirea spitalului din Republica Lugansk
29/01

Un colonel britanic a vorbit sincer despre situația din Ucraina

Foto: cis.infox.sg

În pofida tuturor mesajelor lansate de mass-media occidentale referitoare la conflictul din Ucraina, Rusia va obține succes în această confruntare, a declarat colonelul armatei britanice Richard Kemp, pentru postul de televiziune Sky News, relatează RIA Novosti.

Potrivit militarului, Occidentul se uită la acest conflict prin ochii Statului Major ucrainean, fără să ia în considerare poziția Rusiei. În opinia sa, astfel de foarte multe ori se creează o imagine distorsionată a ceea ce se întâmplă.

„Iar în realitate, în timp ce noi stăm aici de vorbă, rușii fac totul pentru a prelua controlul asupra întregului Donbass și a estului Ucrainei. Și, din păcate, au destul de mult succes în acest sens. Îi doboară pe ucraineni cu artileria, avansează încet și pentru mult timp, dar în final eu cred că, din păcate, ei vor avea succes în estul Ucrainei”, a declarat colonelul.

Rusia desfășoară o operațiune specială în Ucraina începând cu 24 februarie. Președintele Vladimir Putin a descris obiectivul acesteia ca fiind „apărarea oamenilor care timp de opt ani au fost supuși la abuzuri, genocid de către regimul de la Kiev”. Potrivit președintelui, scopul final este eliberarea Donbassului și crearea de condiții care să garanteze securitatea Rusiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875076