Hot News
Lavrov: Autoritățile americane recunosc, de fapt, că exploziile de la Nord Stream sunt opera lor
13/02
Ungaria a acuzat Parlamentul European de corupție
13/02

Scott Ritter, despre soarta Rusiei după conflictul din Ucraina

Scott Ritter/ Foto: 9111.ru

Rusia va ieși din conflictul din Ucraina ca una dintre cele mai puternice țări din lume, a declarat Scott Ritter, ofițer de informații în retragere al Corpului de Marină al SUA, scrie RIA Novosti.

„Rușii vor ieși din acest conflict mult mai puternici decât oricând în istoria lor”, a spus Ritter într-un interviu acordat canalului de YouTube ”U.S. Tour of Duty”.

În opinia ofițerului de informații american, Occidentul colectiv a făcut o mare greșeală când a început războiul cu Rusia, deoarece prin această decizie a oferit Moscovei o minunată oportunitate de a spulbera incertitudinea în domeniul securității internaționale care există încă din anii ‘1990.

După cum a subliniat mai devreme ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, președintele Vladimir Putin a explicat cât se poate de detaliat obiectivele, motivele și inevitabilitatea operațiunii militare speciale. Și nu a făcut-o pe neașteptate, ci după mulți ani în care a explicat Occidentului că acesta subminează principiile securității în Europa. Moscova a subliniat în mod repetat că, ignorând prevederi importante ale dreptului internațional, Occidentul s-a concentrat pe confruntare și extindere prin includerea de noi state în Alianța Nord-Atlantică și prin destabilizarea granițelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875093