Hot News
Putin: Rusia își va suspenda participarea la Tratatul privind armele strategice ofensive încheiat cu Statele Unite
21/02
Putin, despre stabilitatea economică și politică a Rusiei
21/02

Ceremonia solemnă de la Memorialul militar sovietic din București

Ambasadorul Rusiei în România, Valery Kuzmin, în momentul depunerii de flori la Monumentul ostașului sovietic/ Foto: Ambasada Federației Ruse în România

Pe data de 21 februarie 2023, în ajunul Zilei Apărătorului Patriei, la Memorialul militar sovietic central din București a avut loc o ceremonie de depunere a coroanelor de flori.

La evenimentul au participat angajați ai Ambasadelor Rusiei și Belarusului, ai biroului atașatului militar, reprezentanți ai corpului atașaților militari ai unui număr de țări prietene cu Rusia, ai Ministerului Apărării al Federaţiei Ruse pentru activitatea comemorativă de cinstire a eroilor în străinătate, ai Casei Ruse din București, organizații publice românești, companii rusești din România, precum și compatrioți, elevi și profesori ai Școlii de pe lângă misiunii diplomatice a Rusiei în România.

Foto: Ambasada Federației Ruse în România

În cadrul discursului său, Ambasadorul Rusiei Valery Kuzmin a remarcat că, amintindu-și eroii Marelui Război pentru Apărarea Patriei, în Rusia modernă este onorat faptul eroic nemuritor al tuturor celor care și-au dat viața pentru independența Rusiei, posibilitatea de a trăi și de a se dezvolta liber. Țara noastră onorează și faptele eroice ale apărătorilor Patriei, care luptă astăzi împotriva neonazismului renăscut atât pe teritoriul Ucrainei, cât și în partea ocupată a celor patru noi regiuni rusești.
Participanții ceremoniei au depus coroane și flori la Monumentul Soldatului Eliberator sovietic și la mormintele celor căzuți.
                                                                                                                   Preluat de la pagina de Facebook a Ambasadei Ruse din București

1 Comment

  1. Antena24.ro spune:

    Foarte frumos toata stima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875061