Hot News
The Hill: Trei greșeli ale Occidentului care vor fi fatale pentru Ucraina
12/03
Istoricul francez care a prezis destrămarea URSS a indicat următorul obiectiv al lui Putin
12/03

Filmul ”În bătaia soarelui” (VIDEO)

Afiișul filmului ”Solnțepiok” (”În bătaia soarelui”)/ Foto: etvnet.com

După cum am relatat, la Ambasada Rusiei din București, în cadrul unei întâlniri prietenești, recent, a fost prezentat filmul artistic „În bătaia soarelui”, cu subtitrare în limba română, lungmetraj care dezvăluie adevărul crud despre faza inițială a războiului civil din Ucraina, în 2014, când autoritățile ucrainene au declanșat așa-zisa operațiune antiteroristă, practic un război de exterminare a populației din Donbass, regiune care nu a recunoscut lovitura de stat neo-nazistă de pe Maidanul kievean, din februarie 2014.

Filmul a trezit un mare interes printre cititorii noștri, mulții dintre ei  exprimându-și dorința de a-l viziona. Venind în întâmpinarea acestei dorințe, prezentăm producție a regizorilor Maksim Brius și Mihail Wasserbaum care demască teroarea dezlănțuită de regimul de la Kiev împotriva locuitorii Donbassului.

Vă atragem atenția că vizionarea filmului nu este recomandată persoanelor cu vârste sub 18 ani.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Revoltător ce s-a întâmplat! Dacă mai multă lume ar viziona acest film poate n-ar exista atâția oameni ignoranți, spălați pe creier. Nu se informează, nu citesc cărți istorice, sunt mulțumiți să primească informația gata cosmetizată de la televizor, despre care Andrei Makine spunea că este un ,,Formidabil instrument de lobotomizare! Gândirea e anesteziată, revolta spiritului, domesticită”.
    Îmi plac foarte mul filmele rusești, fiindcă au o profunzime aparte. Recent la Casa Rusă am văzut că a fost prezentat filmul ,,Insolație” în regia lui N. Mihalkov. În cazul în care aveți permisiunea de a prelua de la ei, îl puteți posta și pe acest site? M-aș bucura tare mult. Sunt binevenite și alte filme prezentate la Casa Rusă. Nelocuind la București, nu am posibilitatea să le vizionez. Mulțumesc mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875048