Hot News
Zaharova a răspuns declarațiilor SUA cu privire la pericolul care îi amenință pe jurnaliștii americani
02/04
Șeful Uniunii Ziariștilor din Rusia a legat moartea lui Tatarski de vânătoarea de corespondenți de război a regimului de la Kiev
03/04

Putin l-a felicitat pe Lukașenko cu ocazia Zilei Unității Popoarelor Rusiei și Belarusului

Președinții Vladimir Putin și Aleksandr Lukașenko/ Foto: regnum.ru

Președintele rus, Vladimir Putin, a transmis un mesaj de felicitare liderului Belarusului, Aleksandr Lukașenko, cu ocazia Zilei Unității Popoarelor Rusiei și Belarusului, menționând că, în ciuda presiunii sancțiunilor, Rusia și Republica Belarus își coordonează eficient eforturile pe arena internațională, telegrama corespunzătoare a fost publicată pe site-ul Kremlinului.

„Dragă Aleksandr Grigorievici, vă rog să primiți cele mai calde felicitări ale noastre cu ocazia Zilei Unității Popoarelor Rusiei și Belarusului… În ciuda presiunii fără precedent de sancțiuni din exterior, ne coordonăm eficient eforturile pe arena internațională, în domeniul de apărare și securitate, implementăm cu succes programele care vizează întărirea suveranității financiare și economice, științifice și tehnologice”, redă RIA Novosti textul felicitării.

Liderul rus a mai menționat că Rusia și Republica Belarus extind sistematic cooperarea reciproc avantajoasă, îmbunătățind energic mecanismele Statului Unional. Putin a declarat că este încrezător în consolidarea în continuare a legăturilor aliate dintre cele două popoare frățești.

Președintele i-a urat, de asemenea, lui Lukașenko sănătate și succes, iar cetățenilor din Belarus – fericire și prosperitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875075