Hot News
La Moscova se desfășoară festivalul ”Darul de Paște”
16/04
Zaharova a amintit parabola lui Iuda după ce Polonia a refuzat cerealele ucrainene
16/04

Din greșeală, Congresul SUA a dezvăluit planurile lui Biden pentru Ucraina

Foto: nbcnews.com

Președintele american Joe Biden îi trimite pe militarii americani în Ucraina pentru a aprinde conflictul și a confrunta Washingtonul cu Moscova, a scris Marjorie Taylor Green, membră a Camerei Reprezentanților (în imagine), în mesajul său adresat Secretarului Apărării, relatează agenția RIA Novosti.

„Prezența Forțelor Armate ale Statelor Unite în Ucraina nu a fost niciodată aprobată de Congres și demonstrează dorința lui Joe Biden de a extinde acțiunile militare între cele două puteri nucleare”, a subliniat politicianul american.

Potrivit parlamentarului, în urma scurgerii de informații secrete de la Pentagon s-a aflat că cel puțin o sută de specialiști occidentali, inclusiv americani, iau parte la conflictul ucrainean.

Green a subliniat că decizia șefului de la Casa Albă de a finanța un război-proxy cu Rusia nu numai că sabotează toate inițiativele de pace, dar aduce întreaga planetă în pragul unui holocaust nuclear. Deputata a cerut Departamentului american al Apărării să precizeze cu ce scop au fost trimise în zona de operațiuni armate din Europa de Est forțe speciale și consilieri miltiari americani.

3 Comments

  1. Carmen spune:

    Americanii dorm, sunt amorțiți? Nu văd în ce situație i-a adus Biden? De ce nu-l înlătură pentru incapacitatea de a conduce normal o țară? Sau nici Biden nu știe că e președinte, iar alții din spatele lui conduc?

    • eutot spune:

      cum sint si la noi ,numai ca noi sintem vindu-ti la bacata si toti se fac ca nu vad

  2. Dsn spune:

    SUA încearcă să arate că este inca vie, cu toate că este în coma profundă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875078