Hot News
„Praf în ochi”: Klințevici a acuzat Berlinul de minciună după declarația privind soldații din Ucraina
21/04
Ministerul Apărării a publicat imagini video cu aruncătorul de flăcări greu ”Solnțepek” în zona operațiunii speciale (VIDEO)
21/04

Kremlinul a reamintit unul dintre obiectivele operațiunii militare speciale

Dmitri Peskov, secretarul de presă al președintelui rus Vladimir Putin/ Foto: RIA Novosti

Împiedicarea aderării Ucrainei la NATO rămâne unul dintre obiectivele operațiunii militare speciale a Rusiei, a declarat joi, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, citat de TASS.

„Fără îndoială, pentru că, în caz contrar, acest lucru ar reprezenta o amenințare gravă și substanțială la adresa securității țării noastre”, a răspuns reprezentantul Kremlinului la o întrebare pe această temă.

În plus, Peskov a declarat că autoritățile de la Kremlin nu au o evaluare privind perspectivele vizitei efectuate la Kiev de secretarul general al Alianței Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

După cum menționează Gazeta.ru, președintele Consiliului Federației, Valentina Matvienko, a subliniat, anterior, că operațiunea militară specială se va încheia atunci când obiectivele ei vor fi atinse. De asemenea, senatoarea a menționat că, de la bun început, operațiunea nu fost planificată pe date.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    NATO s-a apropiat prea mult de frontierele Federației Ruse. Acordurile de la Minsk, fiind încălcate cu bună știință, este normal să sporească vigilența Rusiei. Nu poți sta relaxat, nepăsător, atunci când dușmanii stau călare pe gardul casei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875078