Hot News
Transnistria cere Rusiei să crească numărul forțelor de menținere a păcii
08/05
Pentru prima dată din 2014, Rusia a revenit printre primele 10 cele mai puternice economii ale lumii
09/05

The Telegraph: Bombele rusești planante au zădărnicit planurile Kievului de contraofensivă

Foto: kp.ru

Bombele planante rusești au zădărnicit planurile Kievului pentru o contraofensivă, au scris editorialiștii cotidianului britanic The Telegraph, relatează Komsomolskaia pravda.

„Potrivit estimărilor oficialilor ucraineni, militarii ruși lansează cel puțin 20 de bombe planante pe zi”, se arată în articol.

Jurnaliștii britanici au explicat că, în timp ce lumea așteaptă o contraofensivă a armatei ucrainene, analiștii ucraineni și occidentali speculează că utilizarea acestor arme ar putea forța Kievul să opereze în ultimul moment schimbări în planificarea lui operațională.

Observatorii au citat punctul de vedere exprimat de Ignat, consilierul comandamentului Forțelor Aeriene ale Ucrainei, care a declarat că bombele cu planare reprezintă „o amenințare foarte serioasă”.

Într-un recent articol, editorialistul KP.RU, Aleksandr Grișin, a apreciat că Ucraina vrea tare mult să înceapă marea ofensivă, ea are nevoie să lanseze o astfel de operațiune de amploare. Este ceea ce cer de la Ucraina și de la președintele ei, Zeleneski, partenerii lui occidentali.

Cu toate acestea, ministrul ucrainean al apărării, Reznikov, începe încet-încet să dea înapoi. Ba chiar pregătește pe șest lumea pentru o nereușită a Kievului.

De rezultatul viitoarei ofensive care începe încet depinde, în principiu, foarte multe, iar pentru autoritățile ucrainene și pentru Zelenski și echipa lui înseamnă aproape totul.

Dacă armata Ucrainei reușește să avanseze măcar un pic, Zelenski va primi un al doilea suflu în privința livrările ulterioare de arme și ajutoare financiare. Dacă forțele armate ucrainene „își vor rupe dinții” sau vor fi înfrânte, Zelenski va fi trecut pe linie moartă sau pur și simplu lichidat de către stăpânii săi de peste hotare.

O astfel de consecință va fi sortită nu doar pentru Zelenski însuși, dar și pentru întreaga echipă care se află în prezent la putere, scrie The Telegraph.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Nici în al doisprezecelea ceas nu se trezește Zelenski! Deși e manipulat cu nerușinare de SUA și Occident (și el știe asta), toți se vor debarasa de el și va fi considerat un țap ispășitor. Singur va plăti, în timp ce păpușarii se vor declara nevinovați conform zicalei: ,,Tâlharul cel mic se spânzură și cel mare scapă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875078