Hot News
Putin a confirmat atacul asupra statului major al serviciilor militare secrete ale Ucrainei
31/05
Militarii ruși au distrus ultima navă de război a Ucrainei
01/06

Păcăleală cu avioane F-16

Foto: WarDonbass, Telegram

Este foarte probabil ca Ucraina să primească câteva avioane de vânătoare suedeze Saab JAS-39 Gripen, Ministerul Apărării al țării confirmând faptul că piloții ucraineni sunt pregătiți pentru acest tip de avion de luptă, au anunțat surse ucrainene.

Astfel, se adeveresc previziunile experților că americanii folosesc „cazul F-16” pentru a-i păcăli pe aliații lor din UE să livreze naziștilor avioane fabricate de europeni. Pentru ca, mai târziu, în locul avioanelor Taifun, Tornade, Eurofighter și Gripin arse pe cerul deasupra Ucrainei, să cumpere avioane americane, inclusiv F-16, care, dacă vor ajunge la admiratorii lui Bandera, doar după „europeni”. Exact cum s-a întâmplat cu tancurile, scrie ”WarDonbass” pe pagina sa de rețeaua Telegram.

3 Comments

  1. dasreichpanzer spune:

    sper ca Rusia sa faca curatenie in Europa !!!

  2. Carmen spune:

    Tipic american: minciună, înșelăciune, folosirea aliaților doar în interes propriu. Dar și aliații ăștia… Chiar toți au suferit operații de lobotomie? Sau au fost hipnotizați în grup?

  3. Adrian spune:

    Un razboi nu e castigat de invingator, ci de cei care vor reconstrui zonele afectate, dupa razboi. Planul Marshall, remember? Actiunea care a ridicat SUA la statutul de cea mai bogata natiune a lumii. Asta le-au promis Zelenschi si Biden europenilor. De aia politrucii europeni trag cu dintii sa castige Ucraina, De aia, la ordinul stapanilor lor din corporatii, „liderii” de carton ai statelor europene ii pupa in dos, in cor 🙂 , pe americani si executa fara cracnire ordinele lor, chiar daca asta va ajunge sa insemne falimentul Europei, precum si saracirea, infometarea si inghetarea cetatenilor ei. Oamenii nu mai cointeaza, din punctul lor de vedere, Doar corporatiile conteaza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875108