Hot News
Presa: Belgia se va adresa Kievului în legătură cu folosirea armelor ei lângă Belgorod
05/06
Candidat la președinția SUA, despre pierderile armatei Ucrainei în zona operațiunii speciale
06/06

Politolog german dezvăluie motivul viitoarului eșec al armatei Ucrainei

Foto: pixabay.com

Politologul german Wolf Merkel a declarat, într-un interviu acordat postului de televiziune Spiegel, că superioritatea numerică a armatei ruse va duce la faptul că Forțele Armate ale Ucrainei vor rămâne fără luptători înainte de a rămâne fără arme, relatează Moskovski komsomoleț.

El a precizat că, în prezent, problema Kievului nu constă în numărul diferitelor arme furnizate de țările occidentale, ci în numărul populației și al armatei.

Merkel a adăugat că partea rusă dispune de un efectiv mai mare de militari, care va duce în cele din urmă la faptul că Ucraina nu va mai avea cu cine să lupte.

„Din moment ce pornim de la faptul că Alianța Nord-Atlantică nu intervine în acest conflict cu implicarea contingentului său militar, decisivă va fi problema numărului de militari ucraineni”, a subliniat politologul.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Este de la sine înțeles că armata rusă o depășește numeric pe cea ucraineană. Nici nu se poate face o comparație în acest sens. Nici dacă Zelenski îi adună pe toți tinerii fugiți din Ucraina nu poate face față armatei ruse. Însă, nu am încredere în cele spuse de politologul german cu privire la neimplicarea militară NATO în acest conflict. Dar sunt implicate, ce tot ne aburește! Din moment ce sunt furnizate arme, iar mercenari și voluntari NATO-SUA luptă alături de ucraineni, asta nu se numește implicare? SUA este în război cu Rusia prin instrumentul Ucraina. Dar vicleana Americă nu declară oficial război nicăieri, deoarece acest fapt ar necesita o declarație a Congresului în conformitate cu Constituția SUA. Astfel, armatele SUA și NATO au bombardat, au organizat revoluții colorate, au răsturnat guverne, au intervenit în politica internă și au impus sancțiuni peste tot unde au avut interese. La fel procedează și acum. Este strategia lor de dominație unipolară a lumii.
    ,,Ulciorul nu merge de multe ori la apă” se spune celor care insistă să tot înșele și care cred că păcălesc la infinit oamenii de lângă ei. Da, nu merge, pentru că nu se poate să tot faci un lucru rău și să nu ți se întâmple nimic ție, celui care produci răul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091