Hot News
Ministerul pentru Situații de Urgență a salvat 1.736 de persoane din zonele inundate din regiunea Herson (VIDEO)
12/06
Astăzi, 12 iunie, se sărbătorește Ziua Rusiei
12/06

Ministerul Apărării: Armata Ucrainei a eșuat în încercarea de a ataca nava ”Priazovie”

Nava ”Priazovie”/ Foto de arhivă: kp.ru

Ministerul Apărării al Rusiei a comentat duminică tentativa Forțelor Armate ale Ucrainei de a ataca nava rusă ”Priazovie”. După cum a precizat Ministerul Apărării, încercarea s-a dovedit un eșec, relatează Komsomolskaia pravda.

Militarii ruși au respins atacul, au distrus șase șalupe ucrainene.

Ministerul Apărării a precizat că tentativa de atac a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 11 iunie. Toate șaluptele-dronă de mare viteză ale armatei Ucrainei au fost distruse cu armele de la bordul navei ”Priazovie”, la 300 de kilometri de Sevastopol.

Ministerul a mai adăugat că nimeni nu a fost rănit și că nava Flotei Mării Negre nu a fost avariată.

S-a menționat, de asemenea, că, în prezent, nava rusă continuă să îndeplinească misiuni ce presupun controlul situației și asigurarea securității în zona traversată de gazoductele Turkish Stream și Blue Stream.

De asemenea, ministerul a subliniat că, în timpul atacului, ca și în cazurile anterioare, o dronă americană RQ-4B Global Hawk a efectuat o misiune de recunoaștere deasupra Mării Negre.

De menționat că, pe 24 mai, nava de recunoaștere rusă ”Ivan Hurs” a respins cu succes un atac al dronelor maritime ucrainene, la 140 de kilometri nord-est de strâmtoarea Bosfor. Toate cele trei șalupe au fost distruse cu mitraliere de 14,5 mm.

După ce a respins cu succes atacul, nava ”Ivan Hurs” a ajuns la punctul său de staționare permanentă din Sevastopol. După ce își va reface rezervele cu materialele necesare, nava își va relua misiunea de asigurare a securității Nord Stream și Blue Stream.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Se pare că acum ucrainenii au în vizor gazoductele Turkish Stream și Blue Stream. Au primit indicații de la Biden. Coarda s-a întins prea mult, iar acești nenorociți trebuie opriți pentru totdeauna. Recent am urmărit o emisiune în care prof. Valentin Stan spune despre toate intențiile murdare și toate șmecheriile Statelor Unite în ceea ce privește politica pe care o duce. Acuzațiile sunt susținute de documente. Emisiunea durează cinci ore, dar merită văzută. Pentru cei care doresc să o vizioneze, atașez link-ul:

    https://www.youtube.com/watch?v=TQSQzI3RD7Y

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875004