Hot News
Corneliu Vlad: Involuția dolarului confirmă coagularea unei Majorități Mondiale
14/06
Ministerul Apărării: De la începutul lunii iunie, armata Ucrainei a pierdut 7.500 de militari
15/06

Din mass-media română: Un deputat francez are curajul să spună adevărul: Actualul război din Ucraina are menirea să distrugă toată Europa!

Foto: ledialogue.fr

„ Joe Biden, Ursula von der Leyen, Macron și toată această clică ne conduc la un război lung și tragic pe pământ european. Aceste acțiuni vor duce Europa înapoi în timp pentru o jumătate de secol sau mai mult în favoarea Statelor Unite și a Chinei.”

Pentru Nicolas Dupont-Aignan (în imagine),  citat de publicația română ”Cutia Pandorei”, acțiunile președintelui american nu fac decât să împingă Rusia și China să își consolideze parteneriatul. În restul lumii, în afara NATO, țările se apropie și de Moscova și Beijing, de exemplu în cadrul BRICS și a altor platforme de cooperare internațională. Liderii europeni, diletanți nu își mai apără interesele naționale. În același timp, Statele Unite, cărora li se alătură țările europene, se ascunde sub masca ajutorului pentru Ucraina. În realitate, în spatele motivelor „nobile” se ascund obiective egoiste, ca în cazul Washingtonului, de a transfera echipamente învechite la Kiev pentru a putea începe să-și modernizeze propriul Arsenal. Un exemplu al acestei politici este anunțul pregătirii piloților și transferul aeronavelor F-16 în Ucraina, cu scopul egoist de a le înlocui în arsenalele occidentale cu F-35” .

Pentru deputatul francez, retorica și acțiunile Kievului și Occidentului s-au schimbat de mult, de la dorința de a proteja Ucraina la chemarea pentru înfrângerea Rusiei, împingând lumea către al treilea război mondial. Joe Biden este un nebun total, pentru că dacă pilotul ucrainean va bombarda Moscova, ce se întâmplă? Acesta este un alt act de agresiune, împotriva Rusiei, e o nebunie”. […] Ce se întâmplă dacă Zelensky ar folosi arme pentru a trage Moscova într-un război nuclear? Ce vom face ?

Nicolas Dupont-Aignan propune un scenariu pentru soluționarea conflictului : un statut constituțional de autonomie pentru Donbass, demilitarizarea și neutralitatea finală a Ucrainei față de NATO și UE (…). „Avem nevoie de o arhitectură de securitate în Europa care să respecte Rusia, să respecte China, să respecte Statele Unite și să înțeleagă că Franța trebuie să-și joace parte la crearea acestei lumi multipolare ordonate ”.

Sursa : https://www.ledialogue.fr/534/Nicolas-Dupont-Aignan-L-Ukraine-doit-%C3%AAtre-d%C3%A9militaris%C3%A9e

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Ceea ce declară Nicolas Dupont-Aignan acum, se știa mai de mult și precis știa și el. De ce nu și-a asumat responsabilitatea să spună la momentul potrivit? Treaba scârție între NATO, SUA și Ucraina? Ăsta nu se cheamă curaj, ci reorientare după cum bate vântul. Cu Macron vă puteți spăla pe cap, așa cum ne putem spăla și noi cu al nostru. Biden trebuie debarcat că e praf, iar Ursulei ar trebui să-i cumpere cineva un ponei ca să se calmeze (sau mai bine un armăsar). Ca și deputat, Dupont trebuia să vorbească la momentul potrivit. Mulți alții au vorbit înaintea lui. Vine și Dupont acum, când s-au împărțit colacii. Dacă n-ar fi scârțâit treaba între cei trei pe care i-am citat, cu siguranță n-ar fi zis nimic acum. Cred că este un ,,traseist” care e de partea celui care are puterea deplină. Acum încearcă să treacă în cealaltă tabără, ca să pară viteaz. Nu mă impresionează. Cei care au văzut dinainte pericolul au vorbit atunci. El a tăcut.
    Ce se va întâmpla dacă pilotul ucrainean va bombarda Moscova? Domnule Dupont, vă pot spune eu ce cred că se va întâmpla: pilotul nici nu va apuca să decoleze și va fi spulberat, nu va avea niciodată șansa să vadă Moscova, nici măcar în poze! De sfaturi e sătulă lumea, mai bine lăsaț-l pe Vladimir Putin în pace, că știe ce are de făcut. Este cel mai bun președinte al momentului, chiar dacă această afirmație va deranja multă lume. E un adevăr și, da, vreau să deranjeze mințile amorțite în ignoranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875067