Hot News
Rușii, lideri la achiziții de active imobiliare în Turcia
28/06
Tancuri în schimbul rinichilor sau transplantologia neagră. Film documentar (VIDEO)
29/06

Orban: Ucraina nu mai este un stat suveran

Premierul Ungariei, Viktor Orban/ Foto: Reuters

Ucraina nu mai este un stat suveran, obținerea păcii depinde acum de Washington, a declarat premierul Ungariei, Viktor Orban, într-un interviu acordat ziarului german Bild, citat de Vzgliad.

Orban consideră că Ucraina nu are nici bani, nici arme și că poate lupta doar datorită ajutorului altor țări, relatează TASS.

De asemenea, el a calificat un eșec colaborarea dintre Kiev și Occident.

„După părerea mea, faptul că ucrainenii luptă pe linia întâi a frontului, iar noi îi susținem financiar, cu informații și instrumente, iar ei pot câștiga războiul împotriva Rusiei este o interpretare greșită a situației. Este imposibil”, a subliniat Orban.

De asemenea, el a estimat că multe victime puteau fi evitate, dacă la începutul conflictului ar fi avut loc negocieri adevărate.

Anterior, Orban a declarat că impunerea de sancțiuni de către UE nu a ajutat „ca Rusia să fie îngenuncheată” și să se ajungă la o soluție în criza ucraineană.

2 Comments

  1. alex spune:

    Nu numai Ucraina nu mai e un stat suveran,ci întreaga Europa nu mai e de multa vreme un continent suveran,cu nici o țară din ea.Toate țările din Europa sunt simple colonii ale hidrei Nato dirijată de inteligenta artificială,și nu e sf.Ungaria ca și alți naționaliști din UE mai chițăie doar din când în când dar curând vor dispărea și ei.Asta e realitatea.

  2. Carmen spune:

    Ucraina nu are bani, arme și în curând nu va mai avea ucraineni. Ucraina nu mai e suverană din 2014, de când Washingtonul a ajutat la răsturnarea Guvernului și și-a instalat acolo marionetele. Mai sunt țări care se cred suverane, dar se amăgesc. America nu are nevoie de aliați, ea are nevoie de vasali. Din clipa în care ai făcut înțelegeri cu America, nu mai ești suveran. E ca un pact cu diavolul: nu mai scapi, ești pierdut! Mai bine să mori în picioare și cu demnitate, decât să trăiești în genunchi lingând bocancul stăpânului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875109