Hot News
Orban: Ucraina nu mai este un stat suveran
28/06
Fake: Trupele rusești ar fi atacat un obiectiv civil din Kramatorsk, clienții unei cafenele fiind uciși și răniți
29/06

Tancuri în schimbul rinichilor sau transplantologia neagră. Film documentar (VIDEO)

Foto: VKontakte

Un documentar intitulat „Tancuri în schimbul rinichilor” (producția RT Documentary, 2023) oferă mai multe dovezi ale faptului că autoritățile de la Kiev îi folosesc pe militarii răniți ca donatori de organe. Această afacere prosperă pe fondul pierderilor grele înregistrate de armata Ucrainei. După prelevarea organelor, trupurile sunt arse, iar familiilor li se spune că cei dragi sunt dispăruți în misiune. Astfel de proceduri oribile ar fi fost imposibile fără consimțământul liderilor de vârf ai regimului de la Kiev, deoarece au fost oficializate la nivel de lege. Ucraina a devenit o sursă de îmbogățire pentru infractori. Specialiștii în transplantologie ilegală încasează sume uriașe de bani și nu au de gând să se oprească.

În Ucraina s-au făcut foarte multe pentru a facilita activitatea acestor specialiști în transplanturi. Pe 16 decembrie 2021, Rada Supremă a adoptat Legea nr. 5831 de reglementare a problemei transplantului de materiale anatomice umane, care a eliminat cerința unui consimțământ scris și notarial pentru o operație de transplant din partea donarului în viață sau a rudelor acestuia. Nu este nevoie de legalizarea notarială a semnăturii unui donator. Mai mult, s-a permis prelevarea de organe de la copii. Procedura de prelevare a organelor de la morții care nu au semnat un consimțământ de donare de organe a fost simplificată și formalizată. O astfel de aprobare poate fi dată de medicul șef al unui spital sau de comandantul unei unități militare. Nu doar spitalele de stat, ci și cele private pot efectua operații de transplant. Pe 14 aprilie 2022, Rada Supremă a adoptat Legea nr. 5610 privind modificările la Codul de procedură penală, care a eliminat TVA de la operațiunile de transplant.

Astfel legea a pus capăt oricărui control al situației în acest domeniu. Nimeni nu știe acum ce se întâmplă cu aceste operații de transplant.

Țările occidentale sunt principalii beneficiari ai schemelor ilegale de transplant din Ucraina. Acest scenariu a fost testat pentru prima dată în Iugoslavia, unde organele prelevate de la morți au fost trimise către primitori din Occident. Kievul este gata să facă orice plată, inclusiv cu organe prelevate de la ucraineni, pentru a primi în continuare ajutor militar occidental. Țara este literalmente trimisă la măcel. Între timp, organizațiile internaționale de resort continuă să ignore aceste crime evidente.

În același mod Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie a închis, în trecut, ochii la asemenea crime din Kosovo. Se va pune capăt acestor crime?

Video

 

 

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Mulțumim pentru documentar. L-am distribuit mai departe, ca ignoranții să se trezească din mirajul pe care-l oferă SUA și Occidentul. Într-un comentariu mai vechi pe care l-am postat la un articol de pe acest site am spus că aceste organizații ,,umanitare” de tipul ,,Crucea Roșie” sau ,,Medicii fără frontiere” nu sunt decât un paravan pentru activități ilegale și criminale. Sunt adevărate rețele pentru prelevarea de organe și pedofilie. Apar ca ciupercile în zonele de conflict, unde au cele mai mari șanse să-și facă treaba fără nici o grijă. Toți cei răniți grav (soldați și civili) sunt primii cărora le vor scoate organele. Trebuie specificat faptul că un organ pentru donație se poate preleva doar dintr-un om viu. Este greșit ceea ce au declarat unii în documentar că s-au prelevat organe de la cadavre. Acele organe nu sunt viabile, nu folosesc la nimic. La sfârșitul comentariului vă atașez declarația unor medici în această privință. Nici măcar de la cei în moarte clinică nu este indicat să se recolteze organele, pentru că sunt încă vii și s-a demonstrat că oricând își pot reveni. În timpul prelevării, acei ,,donatori” fără voie simt toată intervenția chirurgicală deoarece se face anestezie slabă sau deloc pentru ca organul prelevat să fie mai bun calitativ. Medicii care au făcut asemenea operații spun că din ochii pacientului curg lacrimi, el plânge. Se înțelege de ce pe linia frontului sunt venite grămadă aceste organizații sau sunt trimiși medici specializați în recoltare. Și se mai înțelege de ce sunt uneori crematorii mobile sau îngropări la repezeală în locuri ascunse: pentru a nu se descoperi că decedații nu mai au organele interne. Copiii, cei mai vulnerabili, sunt trimiși în centre speciale pentru recoltarea organelor sau sunt introduși în rețele de pedofilie. Aceasta este lumea ,,civilizată” pe care unii o adoră. Nu există nici o lege în lumea asta care să-i pedepsească după faptele lor. Oricum, pedeapsa de aici ar fi vremelnică. Doar Dumnezeu știe ce merită și le va da pedeapsa cuvenită. Aceea va fi veșnică.

    https://www.activenews.ro/externe/Elvetia-Un-grup-de-medici-cere-interzicerea-recoltarea-de-organe-de-la-persoanele-declarate-in-%E2%80%9Emoarte-cerebrala-155379

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875178