Hot News
Medvedev nu a exclus atacuri asupra obiectivelor nucleare din Ucraina dacă va fi atacată Centrala Nucleară de la Smolensk
10/07
Nimeni nu se aștepta la asta. Cum a afectat Rusia conflictul din Ucraina
10/07

Douglas Macgregor, despre planurile eșuate ale SUA de a distruge Rusia

Douglas Macgregor/ Foto: U.S. Army

Fostul consilier al șefului Pentagonului, colonelul Douglas Macgregor, a declarat că Statele Unite au pregătit Ucraina pentru a slăbi Rusia și pentru a-i însuși resursele, relatează Gazeta.ru.

Într-un interviu difuzat de canalul de YouTube Douglas Macgregor SC, el a spus că, în locul Rusiei, SUA distrug Ucraina, iar Kievul nu reprezintă nici un interes pentru Washington.

După cum a declarat, anterior, candidatul democrat la președinția Statelor Unite, Robert Kennedy Jr., autoritățile americane au transformat Ucraina într-un abator și din cauza acțiunilor Statelor Unite au murit 350.000 de tineri ucraineni. El a subliniat că Washingtonul ascunde adevărul de americani.

La rândul său, consilierul candidatului la președinția SUA la alegerile primare ale Partidului Republican, Vivek Ganapathy Ramaswamy, nu a exclus faptul că, dacă ar dori, Washingtonul ar putea determina Ucraina să accepte negocieri de pace în condițiile lor. El crede, de asemenea, că Ucraina trebuie să recunoască actualele frontiere ale statului.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Declară niște chestii răsuflate, pe care le știe toată lumea. Kievul nu reprezintă nici un interes pentru Washington? Serios? Atunci de ce nu-și retrag de acolo militarii și mercenarii, de ce pompează armament și bani tot timpul? În primul rând, Ucraina este câmpul de bătălie pe care l-a ales SUA ca să lupte împotriva Rusiei. Este locul cel mai bun. În al doilea rând, SUA are amplasate în Ucraina laboratoare cu arme biologice. Este o afacere cu muuulți dolari, de care nu sunt străini ambii Biden. În al treilea rând, o imensă suprafață de teren agricol (Ucraina are un pământ foarte bun pentru cultivarea cerealelor) a fost cumpărată de SUA. Deci, Ucraina nu reprezintă interes pentru SUA? Ne cred tâmpiți? Toți banii trimiși Ucrainei ca ajutor nu au fost cheltuiți nici pentru populație, nici pentru refacerea infrastructurii. Resursele valutare ale Ucrainei sunt la un nivel foarte ridicat. O mână de oameni s-au îmbogățit, iar alții sunt la limita supraviețuirii. Pe cine așteaptă acele rezerve valutare? Și mai e ceva. Acest colonel pensionar, Douglas Macgregor, a jucat un rol semnificativ pe câmpul de luptă în războiul din Golf și bombardamentele NATO din 1999 asupra Iugoslaviei. Dacă n-ar avea 70 de ani, cu siguranță că era implicat până în gât în conflictul din Ucraina. Așa că, toți ăștia foști și actuali americani de vârf s-o lase mai moale cu declarațiile ,,intelectuale” că nu mai impresionează pe nimeni. Dacă sunt atât de îngrijorați de soarta Ucrainei, să se debaraseze de Biden și să pună în locul lui un om cu gândire sănătoasă și pașnică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875078