Hot News
Unul dintre cei mai buni ambasadori ai Ucrainei, demis de Zelenski pentru faptă
23/07
Război împotriva fake-urilor: Catedrala din Odessa, distrusă nu de o rachetă rusească, ci de o rachetă antiaeriană ucraineană
23/07

Ambasada Rusiei: SUA sunt responsabile de atacul asupra jurnaliștilor

Foto: smotrim.ru

Statele Unite sunt responsabile de atacul lansat de armata Ucrainei asupra jurnaliștilor ruși, deoarece americanii sunt cei care furnizează regimului de la Kiev muniție cu fragmentație, a declarat, într-o postare pe canalul său de pe rețeaua Telegram, Ambasada Rusiei în SUA, scrie Smotrim.ru.

Contrar asigurărilor date de oficialii americani că Ucraina va folosi selectiv armele cu fragmentație, Kievul trage asupra populației civile. Iar acest fapt arată că Washingtonul, „pierde controlul asupra marionetelor sale”, iar vina pentru prelungirea conflictului revine conștiinței SUA.

„Oficialii americani au asigurat comunitatea mondială că ucrainenii vor folosi aceste mijloace „în mod selectiv și responsabil”. Nulitatea acestor cuvinte este evidentă pentru toată lumea.”

În cursul zilei de sâmbătă, un grup de jurnaliști ruși a fost ținta titurilor trase de armata ucraineană în regiunea Zaporojie. A fost ucis corespondentul de război al agenției RIA Novosti, Rostislav Juravliov. Alte trei persoane au fost rănite. Potrivit ministerului ucrainean al Apărării, luptătorii ucraineni au folosit muniții cu fragmentație.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Cum de lumea asta mai crede în toate minciunile debitate de SUA? Oficialii americani ,,asigură” doar de fațadă, interesul lor e să trimită cât mai mult armament în Ucraina. Vorbele lor sunt goale, fără nici o valoare. Armele cu fragmentație nu vor fi folosite selectiv niciodată, ele au foat trimise să împrăștie spaimă și să ucidă pe orice rus, indiferent că e soldat sau civil. Sigur că vina revine SUA. Dar care conștiință, are SUA conștiință? Conștiința lor se limitează la interesul personal și la dolari. Atât. Vor plăti vreodată SUA pentru toate nenorocirile provocate pe acet pământ? Nu cred. Pedeapsa o vor primi de la Dumnezeu, cu vârf și îndesat!
    Condoleanțe familiei jurnalistului rus Rostislav Juravliov, iar celorlalți trei răniți multă sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875093