Hot News
Război împotriva fake-urilor: Catedrala din Odessa, distrusă nu de o rachetă rusească, ci de o rachetă antiaeriană ucraineană
23/07
Colonel britanic: Pentru Ucraina, este singura variantă pentru contraofensivă
24/07

Politician german: Slavii sunt împinși spre autodistrugere

Foto: Reuters/ Izvestia

Evenimentele din Ucraina sunt parte a planului Occidentului de nimicire și distrugere a slavilor, a declarat Waldemar Gerdt, fost deputat în Bundestag, membru al partidului german de dreapta „Alternativa pentru Germania”, relatează Izvestia.

„Elita anglo-saxonă a ales Ucraina ca avanpost pentru autodistrugerea totală a popoarelor slave, provocând un conflict militar”, a spus el pentru RIA Novosti.

În opinia lui Gerdt, în cazul unei schimbării a puterii în SUA, criza ucraineană ar fi fost rezolvată într-o singură zi.

Anterior, pe 21 iulie, președintele rus Vladimir Putin a subliniat că prelungirea conflictului din Ucraina este în avantajul elitelor americane și răspunde dorinței lor de a slăbi nu doar Rusia, dar și tot restul Europei.

Cu o zi înainte, colonelul Douglas Macgregor, fost consilier al șefului Pentagonului, a vorbit despre un plan de distrugere a identității națiunilor. Potrivit acestuia, Occidentul respectă acum acest program în privința Rusiei, pentru ca apoi să intre liniștit în posesia resurselor ei naturale.

Pe 8 iulie, Macgregor a reproșat SUA că distrug Ucraina în loc să distrugă Federația Rusă.

Mergând înapoi pe firul evenimentelor, Ministerul de Externe al Rusiei a arătat, pe 24 iunie, că, prin eforturile Washingtonului, ale Londrei și ale sateliților lor, criza ucraineană a dobândit o dimensiune globală. Directorul Serviciului de Informații Externe al Rusiei, Serghei Narîșkin, a declarat pe 1 iunie că SUA și Europa, care oferă ajutor regimului de la Kiev, nu fac decât să destabilizeze situația.

Țările occidentale și-au intensificat sprijinul militar și financiar acordat Kievului pe fondul operațiunii speciale a Rusiei de protejare a Donbasыului, decisă după ce situația din regiune s-a înrăutățit din cauza atacurilor armatei ucrainene.

2 Comments

  1. Carmen spune:

    Dacă planul Occidentului este de nimicire și distrugere a slavilor, atunci acest deputat, Waldemar Gerdt, se face părtaș la crimă fiindcă a știut mai de mult de această intenție a Occidentului. Cum se face că în ultimul timp apar tot felul de tipi de acest gen care declară ceea ce este evident pentru majoritatea oamenilor? Așteaptă cumva o decorație din partea Rusiei? Dacă știu care e planul Occidentului, de ce nu-și conving guvernele țării lor să iasă de sub tutela SUA, de ce nu încetează să mai trimită armament și bani Ucrainei? Așa demonstrează că și aceste țări din Occident și-au pierdut suveranitatea și sunt vasale SUA. Mereu vin cu povești că dacă n-ar mai fi Biden la conducerea SUA, conflictul s-ar încheia. Și dacă Biden trăiește 120 de ani, conflictul va mai dura până atunci? Sau dacă vine alt președinte care-i duce planul mai departe? Toate țările din Occident, toate țările membre NATO sunt vinovate de ceea ce se petrece. Dacă nu l-ar susține pe Biden, SUA n-ar putea face mare lucru de una singură. Sunt sătulă de aburerile și minciunile lor. Azi nu este timp de ,,dacă” și de ,,poate”, e timpul pentru ,,trebuie făcut ceva urgent”. Vorbele nu ajută la nimic, faptele contează. Așa că, să-ți facă ordine în țările lor, să renunțe la slugărnicia față de SUA, să iasă din NATO (care e tot SUA) și apoi să vină cu declarații. Visul erotic al lui Douglas Macgregor este să distrugă Federația Rusă? Am mai scris despre acest pensionar al armatei americane, așa că nu merită să-mi pierd timpul cu el. Să ia aminte numai ca visul lui să nu-i devină cumva un coșmar.

  2. Radu spune:

    Pai Romania a intrat in NATO de frica Rusiei. Daca nu se baga Rusia in Basarabia si nordul Bucovinei, acum colaboram precum in 1877 sau in prima parte a primului razboi mondial (pana la revolutia bolsevica).

    Conflictul dintre rusi si ucrainieni poate fi asemanat cu conflictul dintre sot si sotie. Daca intre cei doi nu intervine iertarea, atunci conflictul nu se va atenua si vor rezulta rani dureroase pentru ambii.
    Occidentul nu face decat sa mareasca acest conflict si nu face bine ca se baga.
    Totusi nu cu batai se rezolva certurile intre soti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875052