Hot News
Belousov: Aproape 70 de companii produc drone în Rusia
06/08
Foreign Policy: Dacă armata Ucrainei sparge linia de apărare a Rusiei, se va confrunta cu un contraatac
07/08

„Nu mai e mult”. Un fost agent CIA, despre planul SUA de lichidare a lui Zelenski

Foto: AP

Statele Unite intenționează să îl elimine fizic pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski (în imagine), și să arunce responsabilitatea pentru moartea acestuia asupra Rusiei, a declarat fostul analist CIA, Larry Johnson, într-un interviu acordat canalului de YouTube, Dialogue Works, informează RIA Novosti.

„Într-un fel sau altul, Occidentul vrea să îl elimine pe Zelenski, motiv pentru care încearcă să dea vina pe Rusia, pentru a nu-și asuma responsabilitatea pentru uciderea lui”, a apreciat expertul.

Potrivit fostului agent al Agenției Centrale de Informații, liderului ucrainean nu i-a mai rămas mult pentru a conduce țara.

„Zilele lui sunt numărate”, a rezumat Johnson.

Anterior, publicația Politico a relatat, citându-l pe deputatul din Rada Supremă, Nikolai Kniajițki, că, în cazul morții lui Volodimir Zelenski, atribuțiile acestuia vor fi îndeplinite de președintele parlamentului ucrainean, Ruslan Stefanciuk, care, după cum subliniază publicația, nu se bucură de o mare încredere printre concetățenii săi, inclusiv în rândul opoziției. Ulterior, secretarul Consiliului Național de Securitate (CNSD), Alexei Danilov, a declarat că autoritățile de la Kiev nu are niciun plan în cazul morții lui Zelenski.

2 Comments

  1. Marian spune:

    Nu trebuie sa ne spuna CIA ce se va intampla cu Zelenski.
    Este de la sine inteles, inca de la inceput, ca Zelenski nu va muri in patul sau si asta nu din vina rusilor.
    Zelenski stie prea multe, si-a facut datoria exemplar distrugand Ucraina si pe ucrainieni.
    Dumnezeu nu este nici surd, nici orb si mai ales nu este uituc.
    Ce se intampla in Ucraina? este razbunarea lui Dumnezeu, prin evreul Zelenski, pentru uciderea evreilor de catre ucrainieni. Vedeti filmul: Scripcarul de pe acoperis.
    Doamne ajuta!
    PS. Sugerez echipei vestidinrusia.com sa caute filmul „Scripcarul de pe acoperis” cu traducere in limba romana si sa-l posteze pe site.

  2. Carmen spune:

    Zelenski de mult este pe lista neagră a Statelor Unite. Și-a terminat rolul, nu mai este de folos, știe prea multe despre afacerile familiei Biden și a început să acționeze fără aprobarea Washingtonului. Bineînțeles că vor da vina pe Rusia, că așa procedează de obicei SUA. Da, Rusia este vinovată pentru încălzirea globală, pentru topirea ghețarilor, pentru incendiile de pădure, pentru că Biden se împiedică și nu mai știe unde se află, că oamenii și-au pierdut simțul rațiunii… Toate acuzațiile aduse Rusiei deja nu le mai crede nimeni. Că doar în pomul roditor se aruncă cu pietre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875048