Hot News
MAE rus: Rusia susține eforturile ECOWAS de soluționare diplomatică a situației din Niger
11/08
Kadîrov nu a văzut ce rost ar avea pentru Rusia negocieri de pace privind Ucraina
12/08

YouTube a eliminat canalul fostului agent de informații american, Scott Ritter

Scott Ritter/ Foto: YouTube/ screenshot video

YouTube a eliminat canalul fostului ofițer de informații american Scott Ritter. Când încercați să îl accesați, apare un avertisment corespunzător, informează Argumentî i faktî.

„Video nu este disponibil, deoarece contul YouTube aferent acestuia a fost șters”, se arată în mesaj.

Ritter a comentat situația într-un mesaj video, publicat pe canalul de pe rețeaua Telegram al jurnalistului Vladimir Soloviov. Potrivit precizărilor fostului ofițer de informații, canalul lui a fost eliminat „pentru incitare la ură”.

În același timp, el este sigur că „The Scott Ritter Show” a lansat o provocare politicii rosofobe care domnește în Occident. În acest sens, a fost anulat, crede fostul ofițer de informații.

De menționat că Scott Ritter va continua să apară în emisiunea „Soloviov Live”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Este politica ,,pumnului în gură”. Când vrei să spui adevărul, când vrei să luminezi mințile oamenilor, atunci ești ,,șters”. Cum se poate lăuda SUA că este o țară democratică dacă îngrădește dreptul la opinie? Dacă n-ar fi atras atenția despre politica rusofobă dusă de SUA și Occident, nu ar fi fost șters de pe Youtube. Este vorba de Rusia, tot ce are legătură cu Rusia deranjează. Cred că ,,epidemia” aceasta de rusofobie de care suferă Occidentul poate fi tratată prin desprinderea de SUA. De acolo vine ,,boala”. Statele Unite sunt irecuperabile, doar Dumnezeu le mai poate domoli ura împotriva Rusiei, dar Occidentul ar avea o șansă (acă ar dori acest lucru). Mai trebuie să-l interzică și pe celebrul regizor Oliver Stone, care i-a adus laude președintelui Vladimir Putin și și-a anunțat sprijinul pentru domnia sa. Dar cu noi, rusofilii obișnuiți din lumea întreagă, ce vrea să facă SUA?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875164