Hot News
Cine a aruncat în aer avionul lui Prigojin? Ce spune expertul militar Sivkov
26/08
Presa ucraineană: Armamentul occidental furnizat Kievului nu face față iernii
27/08

Proiectul ”Muzică în metrou”: A fost deschisă o nouă platformă în stația Lihoborî – Moscova

Foto: mskagency.ru

În cadrul proiectului „Muzică în metrou” a fost deschisă o nouă platformă în stația Lihoborî, situată pe linia 3 a Diametrelor Centrale ale Moscova (MCD-3), a anunțat Serviciul de presă al Departamentului de Transport și Dezvoltare a Infrastructurii Rutiere din Moscova.

„Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și primarul Moscovei, Serghei Sobianin, au lansat circulația pe MCD-3, care face legătura între Ramenskoe și Zelenograd (82 kv). Continuăm să integrăm transportul în viața culturală a orașului și astăzi, la stația Lihoborî, pe de MCD-3, am deschis o nouă platformă a unuia dintre cele mai preferate proiecte în rândul pasagerilor – „Muzică în metrou”. Acum, aici vă puteți bucura de compoziții muzicale ale participanților la proiect”, a spus viceprimarului pentru transporturi, Maksim Liksutov, citat în comunicat.

Serviciul de presă a adăugat că Artistul Poporului din Rusia, directorul artistic al Orchestrei de Jazz din Moscova, Igor Butman, a venit să susțină inaugurarea noii platforme. La deschidere au cântat interpreții de la „Muzică în metrou” și Brevis Brass Band – participanți la proiect din 2016.

Se specifică faptul că din 2016 numărul de locații a ajuns la 34, iar muzicienii au cântat de peste 350 de mii de ori.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Nici nu știam de existența acestui proiect, care se desfășoară de 7 ani! Pe lângă frumusețea stațiilor, care sunt un adevărat muzeu, proiectul acesta muzical cred că îi bucură pe toți călătorii. Felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875054