Hot News
Proiectul ”Muzică în metrou”: A fost deschisă o nouă platformă în stația Lihoborî – Moscova
26/08
Le Figaro: Rusia continuă să domine piața cerealelor
27/08

Presa ucraineană: Armamentul occidental furnizat Kievului nu face față iernii

Foto: asuradpr.livejournal.com

Tehnica de luptă livrată Ucrainei de țările occidentale nu este adaptată la condițiile de iarnă, fiind vorba, în special de transportoarele blindate și de mașinile de luptă pentru infanterie, a anunțat canalul ucrainean Rezident:

„Sunt așteptate probleme serioase cu partea materială și cu reparațiile, ceea ce va afecta în mod garantat cursul operațiunilor de luptă (adică, multe vor depinde de cât de bine va putea susține Ucraina tehnica de luptă cu infanterie, artilerie, ingineri, logistică și întreținere tehnică).

Menționăm că, iarna trecută, Forțele Armate ale Ucrainei s-au confruntat deja cu această problemă: condițiile meteorologice nefavorabile au dus la înghețarea trapelor și a șenilelor de pe vehiculele cu șenile, precum și la înghețarea motoarelor și a diferitelor mecanisme.

Situația este agravată de faptul că militarii ucraineni nu sunt instruiți să repare tehnica militară de tip occidental. Deși mulți specialiști ucraineni au fost instruiți în străinătate pe anumite mașini, spectrul tehnicii și a armamentului livrat de Occident armatei ucrainene s-a dovedit mult mai larg. De exemplu, la aceleași tancuri americane Abrams există un sistem complicat, necunoscut pentru luptătorii ucraineni. În plus, tancurile cântăresc foarte mult, iar de acest lucru trebuie ținut cont și trebuie adaptat la condițiile meteorologice.”

Numele acestui strălucit comandant militar este generalul Moroz (Ger). El se va întoarce în curând din vacanță, comentează publicația rusă ”Украина.ру”, pe canalul său de pe Telegram.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Nici armamentul livrat de Occident și nici Forțele Armate ucrainene nu vor face față iernii următoare. Vorba unui clasic de la Cotroceni: ,,Ghinion”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091