Hot News
Le Figaro: Rusia continuă să domine piața cerealelor
27/08
Maria Zaharova: A trecut un an de la asasinarea jurnalistei ruse Daria Dughina de către serviciile de securitate ucrainene
27/08

În Polonia, niște necunoscuți au paralizat traficul feroviar sub imnul Rusiei

Foto: Depositphotos/ Gazeta.ru

Traficul feroviar în zona orașului polonez Szczecin a fost temporar paralizat după ce niște persoane necunoscute au intervenit în sistemul de control al trenurilor, a anunțat publicația Wyborcza.pl.

Potrivit informațiilor obținute de publicație, traficul s-a oprit în seara zilei de 25 august, deoarece cineva a început să transmită pe frecvențele căilor ferate un semnal de oprire de urgență, urmat de imnul Rusiei și de fragmente din unul dintre discursurile președintelui rus Vladimir Putin.

„Semnalul de alertă a oprit trenurile de pe linia 273 (segmentul Szczecin Main – Daleszewo) și de pe linia 351 (segmentul Szczecin Main – Choszczno). Ambele rute au frecvențe diferite pe care poate fi transmis semnalul de ajutor de urgență. Practic, el a fost trimis fără întrerupere”, se precizează în articol.

După cum notează Wyborcza, serviciile feroviare au notificat poliția în legătură cu incidentul. În același timp, piratarea frecvenței, potrivit ziarului, a dus la întârzierea mai multor trenuri de pasageri în zona Szczecin.

„Cam pe la miezul nopții, semnalul de alertă a tăcut, dar am primit informația că situația a început să se repete și în alte părți ale Poloniei, inclusiv în zona Voievodatului Wielkopolskie”, se subliniază în articol.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Sper că nu dau vina iarăși pe președintele Putin! A devenit plictisitoare aceeași placă. Să găsească și la ei un ,,acar Păun”, așa cum găsesc la noi în asemenea situații. Și dacă au dat imnul Rusiei pe frecvențele căilor ferate, să fie bucuroși că au ascultat cel mai frumos imn din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875089