Hot News
Rusia se apropie de crearea unui sistem de ”micro apărare aeriană”
28/08
FT: Instructorii occidentali au identificat trei motive ale eșecului contraofensivei armatei ucrainene
28/08

Margarita Simonian: O dronă a căzut din nou lângă casa ei

Margarita Simonian/ Foto: RIA Novosti

Redactorul-șef al postului de televiziune RT, Margarita Simonian, a declarat că este pentru a doua oară într-o săptămână când, lângă casa ei, cade o dronă, relatează RIA Novosti.

„Pentru a doua oară în decurs de o săptămână o dronă a căzut lângă casa noastră. Vreau să vă spun că face zgomot când cade. Te trezești la patru jumătate, după ce abia ai reușit să adormi”, a spus ea.

Simonian a menționat că, lansând aparate de zbor fără pilot, inclusiv asupra complexului de afaceri ”Moskva-City”, teroriștii „au o amprentă creativă tipică”.

Potrivit spuselor sale, Kievul pune în scenă „o înfricoșare demonstrativă … de amploarea Turnurilor Gemene din 11 septembrie”, pentru ca Rusia să intre în panică și să-i spună președintelui său: „Nu vom apăra pe nimeni, nu avem nevoie de niciunul dintre pământurile noastre. Să restituim înapoi, măcar să nu mai zboare dronele astea pe deasupra capetelor noastre”.

Simonian a adăugat: Calculul lor este greșit, pentru că „noi suntem diferiți și ar fi timpul să știe asta”.

În plus, Simonian a spus că, spre deosebire de Forțele Armate ale Ucrainei, armata rusă nu va lansa operațiuni ofensive cu orice preț, deoarece pentru președintele Rusiei, Vladimir Putin, militarii ruși sunt concetățenii lui, pe care îi iubește, îi prețuiește și îi compătimește.

Pe 23 august, ministerul rus de Externe a declarat, comentând o altă tentativă de atac cu drone ucrainene la Moscova, Regiunea Moscova și în Regiunea Belgorod, că partea rusă nu va lăsa fără răspuns atacurile teroriste ale Kievului.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Lecții proaste le dau americanii soldaților ucraineni! Rușii nu se sperie de niște drone, nici măcar femeile nu intră în panică, așa că lupta lor cu drone este zadarnică. Este adevărat că enervează ca un țânțar care bâzâie, dar poți să-i tragi un dos de palmă. Aici este vorba despre ruși, nu și-au dat seama nici acum împotriva cui vor să lupte? Ucrainenii sunt sfătuiți și antrenați de americanii care au generali de hârite, militari zombificați și cu sex incert. La ce victorie se așteaptă? Eventual la Victoria… Nulland.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875079