Hot News
Peskov i-a numit trădători pe oamenii de afaceri care au adoptat poziții antirusești
15/09
Întâlnirea dintre Vladimir Putin și Aleksandr Lukașenko de la Soci: Declarații cheie
15/09

Putin: Armata Ucrainei folosește muniție cu fragmentație

Foto: RIA Novosti

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, în cadrul întâlnirii cu omologul său belorus, Aleksandr Lukașenko, că Forțele Armate ale Ucrainei folosesc pe scară largă muniții cu fragmentație în Ucraina, relatează Gazeta.ru.

Potrivit președintelui rus, Statele Unite se consideră o țară de excepție și își permit să facă ceea ce singure consideră a fi o crimă, pentru că folosesc muniții cu fragmentație cu mâinile ucrainenilor.

„Există o țară care crede că este de excepție. Este vorba despre Statele Unite <…> Chiar și ceea ce consideră a fi o crimă, își permit să facă, pentru că Statele Unite folosesc muniții cu fragmentație. În cazul de față, pur și simplu o fac cu mâinile ucrainenilor”, a subliniat Putin.

Anterior, purtătorul de cuvânt al Pentagonului, Patrick Ryder, a anunțat că Statele Unite nu exclud noi livrări de muniții cu fragmentație în Ucraina.

Pe 12 septembrie, reprezentanta oficială a ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova, a declarat că Statele Unite riscă să provoace o escaladare a conflictului ucrainean dacă vor decide să trimită în Ucraina rachete cu rază lungă de acțiune cu bombe cu fragmentație.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    SUA încă se cred buricul pământului, ceea ce nu mai sunt de mult! Este vremea să respecte și ele legile pe care le impun altora să le respecte. Își permit să facă orice, pentru că li s-a permis asta. Doar alianța unor țări puternice ar putea îngenunchea SUA printr-o lovitură dată după ceafă. Să stea puțin cu nasul în pământ, ca să le treacă îngâmfarea și aerele de mari vedete. Și să respecte, dacă vor să fie respectate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875114