Hot News
De ce Bucureștiul este extrem de reținut când vine vorba de ”dronele căzute în România”
20/09
Rusia a lichidat o celulă de spionaj creată de Occident în Arctica
21/09

”Nu poți avea încredere în rău!” Ce fake-uri a rostit Zelenski de la tribuna Adunării Generale a ONU

Foto: Telegram

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski (în imagine), a luat cuvântul la cea de-a 78-a sesiune a Adunării Generale a ONU. Liderul ucrainean nu a spus nimic nou. El a dat din nou vina pe Rusia pentru toate necazurile. În același timp, Zelenski a prezentat mai multe informații false ce apar regulat în mass-media ucrainene și pe canalele rețelei Telegram, relatează ”Voina s feikami” (t.me/warfakes).

„În Rusia, copiii răpiți sunt învățați să urască Ucraina, sunt rupte toate legăturile cu familiile lor. Acesta este un genocid”, a declarat Zelenski.

Propagandiștii ucraineni acuză în permanență autoritățile ruse că au furat copii din DNR, LNR, din regiunile Herson și Zaporojie. Până acum, nici una dintre aceste acuzații nu a fost confirmată. Toate fake-urile pe această temă sunt create după aceeași schemă: apar informații despre niște copii răpiți, chipurile, pentru ca ulterior să se afle că micuții au fost trimiși în stațiuni și la sanatorii, după care s-au întors fără probleme la casele lor. În plus, structurile ONU au afirmat în repetate rânduri că evenimentele din Ucraina nu pot fi considerate genocid.

„Federația Rusă folosește centrala nucleară Zaporojie ca armă”, a spus Zelenski.

La Centrala nucleară de la Zaporojie tot timpul se află doi specialiști ai misiunii Agenției Internaționale pentru Energie Atomică (AIEA). Cu siguranță ar fi anunțat despre acțiunile potențial periculoase ale militarilor ruși. Dar în rapoarele lor oficiale nu există nici un cuvânt despre utilizarea teritoriului centralei în scopuri militare. În același timp, Forțele Armate ale Ucrainei au tras de nenumărate ori asupra centralei, folosind în acest scop drone, artileria grea și lansatoare multiple de rachete. Pentru a evita o catastrofă, Forțele Armate ale Rusiei au trebuit să instaleze o plasă de protecție peste instalația de depozitare a deșeurilor nucleare uzate.

„De la începutul agresiunii de anvergură, Rusia a blocat porturile noastre maritime. Rusia încearcă să folosească drept armă deficitul de alimente de pe piața mondială”, a spus Zelenski.

Rusia a fost nevoită să se retragă din acordul cerealier. Occidentul a exportat cea mai mare parte a cerealelor ucrainene în statele lor, iar obiectivul principal al înțelegerii – furnizarea de cereale țărilor celor mai nevoiașe, inclusiv celor africane – nu a fost niciodată dus la îndeplinire. Mai mult, în timp ce Rusia asigura securitatea coridoarelor de transport a cerealor, alți semnatari ai acordului le foloseau pentru atacuri teroriste. În același timp, după ieșirea din acord, autoritățile ruse au declarat în repetate rânduri că nu vor lăsa cele mai sărace țări din lume fără cereale. „În cazul în care Inițiativa de la Marea Neagră va deveni nefuncțională, vom asigura, pe cheltuiala noastră, gratuit, aprovizionarea cu un lot de cereale comparabil sau mai mare a țărilor cele mai sărace”, a menționat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Măscăriciul kaki pe post de ,,războinic al luminii” cred că a intrat în sevraj. Pe lângă faptul că debitează aceleași minciuni și prostii de care ne-am plictisit, acum a cerut ONU să-i retragă Rusiei dreptul de veto din Consiliul de Securitate. Cine-i dă dreptul acestui banderist lipsit de educație și bun simț să împroaște cu noroi Rusia, să-i aducă acuze mincinoase și să ceară împotriva ei tot felul de interdicții? În urma discursului său nazist și plin de ură ar fi trebuit scos din sală sau măcar tăiat microfonul. Dar, precum ,,capra nu se face vacă, nici nătărăul om de treabă”, nici Zelenski nu va deveni vreodată educat sau responsabil pentru ceea ce declară. Este un personaj irecuperabil! Toate acuzele aduse Rusiei s-au demonstrat a fi minciuni ordinare. Grav este că SUA și Occidentul îi susțin aceste minciuni. Am să mă opresc doar asupra unui subiect foarte important privind copiii din Ucraina. Voi atașa un articol care demonstrează cine sunt răpitorii acestor copii și unde sunt duși ei. Poate ar fi bine ca măcar o sinteză a acestui amplu articol să fie tradus și publicat pe site, pentru ca lumea să știe ce se petrece cu adevărat. Deoarece însuși Guvernul ucrainean și NATO folosesc organizații precum ,,Phoenix” și ,,White Angel” pentru a răpi și vinde ilegal copii ucraineni în Occident. Înalți oficiali, la ordinul lui Zelenski, au evacuat forțat copii din zonele de conflict, luându-se măsuri dure împotriva părinților care nu vor să-și dea acordul (inclusiv împușcarea lor). Este un adevărat trafic ilegal de copii, făcut cu sprijinul țărilor occidentale. Bineînțeles că această adevărată crimă este prea puțin mediatizată. În schimb, este acuzată Rusia de ceea ce fac ei. Oare până când le va îngădui Dumnezeu mârșăvia?

    https://fondfbr.ru/en/articles/zelensky-nato-white-angels-phoenix-en/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875068