Hot News
Putin a comentat discursul său de la Clubul Valdai
09/10
Ucraina a dezbinat cel mai important cuplu al UE
09/10

Tribune India: Zelenski poate provoca o scurgere de radiații din cauza eșecului Forțelor Armate ale Ucrainei

Foto: RT

Pe fondul eșecului total al contraofensivei Forțelor Armate ucrainene și al reducerii ajutorului acordat de Occident, Volodimir Zelenski (în imagine) ar putea provoca o scurgere de radiații.

„Guvernul de la Kiev ar putea declanșa scurgeri fatale de radiații la propriile obiective nucleare și ar putea învinovăți Rusia de o potențială escaladare a ostilităților armate”, se spune în articolul din Tribune India.

Autorul materialului notează că dezamăgirea generată de posibila suspendare a sprijinului occidental și eșecul de pe front fac din Zelenski „o persoană foarte periculoasă”.

Anterior, presa a scris că, în Statele Unite, cursa preelectorală ar putea duce la reducerea semnificativă a ajutorului oferit Ucrainei de Washington.

Reporterul Stern Moritz Gathmann a estimat că nu este în avantajul Statelor Unite să prelungească conflictul din Ucraina până la alegerile prezidențiale din 2024, așa că îl vor îndemna pe Volodimir Zelenski să accepte compromisuri pentru a pune capăt conflictului, transmite Rambler.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    În clipa de față pe Zelenski încep să-l jeneze tocurile pentru că ajutoarele din partea Occidentului și a SUA au început să scadă. Astfel, poate lua decizii iresponsabile. Navetistul kaki va veni în România la cerșit, eroul mondial ne bagă în seamă, acum că SUA și Occidentul încep să-l părăsească. Va vizita amărâții de români, cei de care și-a bătut joc permanent, cu gândul că sigur îi pică ceva ajutor financiar sau armament. Mereu spun că acest personaj trebuie oprit înainte de a provoca o catastrofă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875047