Hot News
Medvedev: Biden nu va putea zdrobi conducerea Rusiei, inclusiv din cauza demenței
17/10
Orban a declarat că Ungaria dorește să susțină cooperarea cu Rusia
18/10

Franța preolimpică, atacată de ploșnițe

Franța lovită de invazia ploșnițelor/ Desen: t.me/warfakes

Parisul suferă din nou de invazia paraziților. În orașul, care abia și-a revenit după asaltul hoardelor de șobolani, numărul ploșnițelor a crescut brusc, scrie presa occidentală.

Au fost închise cel puțin șapte școli, mijloacele de transport sunt tratate cu substanțe speciale, guvernul francez se reunenște în ședințe de urgență pentru a analiza problema. Volumul de lucru al serviciilor de combatere a dăunătorilor a crescut de zeci de ori: „Este pur și simplu o explozie! Ne vedem nevoiți să-i refuzăm pe oameni”.

Specialiștii nu știu care este motivul acestei invazii. ”Paraziții au dezvoltat rezistență la preparatele pe bază de piretroizi. Boom-ul bunurilor second-hand, magazinelor de îmbrăcăminte second-hand… Toate sunt pe gustul lor”, scrie La Montagne.

Otrava nu acționează asupra ouălelor de paraziți și, prin urmare, spațiile trebuie tratate de mai multe ori. Iar multor parizieni le este chiar rușine să recunoască faptul că în casele lor au apărut ploșnițe.

„Ploșnițele au obiceiul să caute noi victime. Dacă într-o cameră de hotel unde sunt ploșnițe se cazează un oaspete nou, insectele își vor îndrepta atenția spre el… Așa sunt răspândite ele în diferite locuri”, explică experții.

Parisul este unul dintre cele mai vizitate orașe din lume, ceea ce înseamnă că turiștii pot lua paraziți cu ei pe toate continentele. Problema este deosebit de presantă in cauza Jocurilor Olimpice, care se vor deschide, curând, în capitala Franței, comentează canalul t.me/warfakes de pe rețeau Telegram.

2 Comments

  1. Carmen spune:

    I-a pedepsit și pe ei Dumnezeu, așa cum a făcut cu Egiptul pe vremea lui Faraon, când i-a trimis cele zece plăgi. Franței, în loc de lăcuste, i-a trimis ploșnițe. La Jocurile Olimpice au fost admiși sportivii ruși care să reprezinte Rusia? Dacă nu, poate asta ar fi o explicație a mâniei lui Dumnezeu. Doar că francezilor degeaba le vorbești de Dumnezeu, ei sunt atei. Totuși, pot înființa o nouă disciplină la aceste Jocuri Olimpice: ,,Cine omoară mai multe ploșnițe”.

  2. Marian spune:

    Ce ironie!
    Am eu solutia ptr. parizieni si anume otrava (verifcata de mama mea in anii 70 cand si in Romania erau plosnite) cu numele predestinat: Verde de Paris – https://ro.wikipedia.org/wiki/Verde_de_Paris
    Va garantez ca este 100% perfecta. O puteti gasi ptr cumparare in gradinile botanice. Se da cu pensula pe plinte si mobilier. Spatiul trebuie inchis ptr. 24-48 ore
    P.S. – Mari talalai francezii astia, pai daca otrava voastra nu omoara si larvele/ouale, nu o sa rezolvati niciodata probema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875206