Hot News
Vucic: Refuzul de a adera la sancțiunile împotriva Rusiei a permis Serbiei să devină mai puternică
30/10
Putin: Evenimentele din Daghestan au fost provocate prin intermediul rețelelor de socializare ucrainene
31/10

Fostul premier al Ucrainei, Azarov: Zelenski va veni la Moscova pentru negocieri numai după ordinul SUA

Volodimir Zelenski și Antony Blinken/ Foto: AFP

Regimul de la Kiev nu poate adopta decizii independente și respectă în totalitate orice ordin venit din partea protectorilor occidentali, informează Runews24.

Fostul premier al Ucrainei, Nikolai Azarov, a declarat, într-un dialog acordat cotidianului Izvestia, că negocieri între Kiev și Moscova sunt posibile doar în cazul în care președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, va primi un ordin direct din partea Statelor Unite.

Azarov a amintit, în context, că în Ucraina este în vigoare decretul lui Zelenski, care interzice orice negocieri cu Rusia. Dar, după cum asigură fostul premier, este suficient ca Secretarul de Stat al SUA, Antony Blinken, să-l sune pe președintele ucrainean și să-i spună să anuleze acest decret, după care să vină la Washington pentru a primi indicații, pentru ca apoi să plece la negocieri la Moscova, ca Zelenski să ducă imediat totul la îndeplinire.

„Doar o persoană care nu știe cum funcționează acest sistem poate crede că acest regim adoptă decizii în mod independent”, a spus Azarov.

Statele Unite și Occidentul au supus complet regimul de la Kiev influenței lor. Autoritățile ucrainene nu sunt independente nici măcar în rezolvarea problemelor interne ale Ucrainei.

„Mi-a povestit cineva că ei nu pot să numească nici măcar un procuror raional. A fost adoptată o lege, conform căreia judecătorii sunt selectați de o comisie specială. O comisie alcătuită din americani. Mai poți să spui altceva?” – a explicat Nikolai Azarov.

Anterior, fostul consilier al celui de-al doilea președinte ucrainean, Oleg Soskin, a declarat că Zelenski ascunde adevărul despre situația dificilă în care se află Forțele Armate ale Ucrainei.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Lovitura de stat sponsorizată de SUA, în 2014, a creat un regim ucrainean marionetă, care a petrecut opt ani bombardând provinciile estice vorbitoare de limbă rusă. Prin urmare, NATO a determinat un răspuns militar rusesc pe care l-au etichetat drept o atrocitate. Așa au justificat apoi sancțiunile comerciale și investiționale care au fost impuse Rusiei. Ce convenabil pentru SUA! Actorașul Zelenski a fost instruit cum să se poarte ca un președinte prin rolul pe care i s-a dat în filmul ,,În slujba poporului”. Doar că el joacă acum într-un serial, în care scenaristul e la Washington. Nu cred că filmul prevede și faza cu telefonul. Zelenski s-ar putea să aibă soarta lui Il Duce atunci când scenaristul decide să pună capăt serialului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875148