Hot News
Matvienko: Datorită eforturilor lui Putin și ale echipei sale, țara și-a recăpătat demnitatea
07/11
Ministru ungar: UE a eșuat cu strategia ei în privința Ucrainei
08/11

Trupele ruse au primit noi pistoale-mitralieră și lansatoare de grenade

Foto: RIA Novosti

Întreprinderea ”Vîsokie kompleksî”, care face parte din industria de apărare a Rusiei, a anunțat că a furnizat trupelor ruse arme noi, scrie agenția RIA Novosti, citând serviciul de presă al holdingului.

Compania a precizat că Forțele Armate ale Rusiei au primit noi pistoale-mitralieră PP-2000, lansatoare automate de grenade AGS-30 și lansatoare de grenade de mână GM-94. Se precizează că, înainte de a fi trimise trupelor, specialiștii au testat și reglat sistemele de ochire.

Lansatorul de grenade GM-94 este foarte solicitat în zona operațiunii militare speciale, deoarece este ideal pentru operațiuni de asalt. În același timp, AGS-30 este o armă universală, potrivită atât pentru atac, cât și pentru apărare. Ele sunt destinate unităților motorizate, deoarece lansatorul de grenade sporește semnificativ puterea lor de foc, menținând în același timp mobilitatea.

PP-2000 este capabil să creeze o perdea densă de foc la o distanță de până la 200 de metri. Poate folosi o varietate de muniții, inclusiv cele de perforare a armurii. În ultimul timp, aceste pistoale-mitralieră au devenit însoțitorii piloților ruși, care le folosesc pentru autoapărare dacă este necesar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875108