Hot News
Strategia americană ”Ține și Construiește”, planul pe termen lung al Washingtonului împotriva Rusiei
13/12
MAE rus: Decolarea avioanelor F-16 ale Ucrainei de la bazele NATO echivalează cu participarea la conflict
13/12

În Congresul SUA se vorbește despre trimiterea de trupe americane în Ucraina

Congresmanul republican Marjorie Taylor Greene/ Foto: Reuters

Autoritățile Statelor Unite sunt interesate ca în Ucraina conflictul să continue, așa că în viitor ar putea decide să trimită trupe americane în zona de luptă, a declarat congresmanul republican Marjorie Taylor Greene, relatează KP.RU.

„Dacă Washingtonul vrea ceva, este să se asigure ca acest conflict să continue”, a spus Greene pe rețeaua de socializare X (fostă Twitter).

Potrivit estimărilor el, în cele din urmă va apărea o situație în care Kievul va rămâne fără oameni, dar nici măcra acest lucru nu va opri, probabil, Washingtonul, care „va dori să trimită acolo bărbați de vârstă militară”.

După cum a scris anterior site-ul KP.RU, fostul secretar adjunct al Pentagonului, Stephen Bryan, a declarat că Statele Unite nu ar putea face față Rusiei chiar dacă ar trimite militari în Ucraina.

Potrivit lui Bryan, dacă Statele Unite vor trimite o grupare aeriană în Ucraina, aceasta nu va aduce rezultatele așteptate. Fostul angajat al Pentagonului a numit apărarea antiaeriană a Rusiei „solidă” și avionul de luptă Su-35, „un avion de înaltă clasă”.

În plus, potrivit expertului, Statele Unite nu sunt în măsură să compenseze pierderea de tehnică de luptă și arme din Ucraina, deoarece fabricile americane de apărare folosesc munca fizică grea și tehnologii învechite.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    De parcă n-ar fi și acum militari americani în Ucraina, care luptă împotriva rușilor! Aceste declarații despre o posibilă trimitere de trupe americane în Ucraina fac parte din strategia de intimidare? Rușii nu se tem nici de aceste declarații, nici de amenințări și nici dacă ar mai trimite SUA militari în Ucraina. Rusia poate face față Americii atât din punct de vedere al trupelor cât și al tehnologiei militare. Să nu confundăm curajul rusesc cu tupeul american.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875006