Hot News
Serghei Lavrov: Obiectivul diplomației ruse este de a asigura o imagine obiectivă a Rusiei la nivel internațional (III)
08/01
Moscova a anunțat un atac grupat cu rachete ”Kinjal” asupra unor fabrici militare din Ucraina
09/01

Lui Zelenski i s-a spus care vor fi granițele Ucrainei

Volodimir Zelenski/ Foto: RIA Novosti

Singura modalitate de a rezolva conflictul din Ucraina este aceea de a împărți țara și de a oferi Kievului garanții de securitate occidentale, este de părere Owen Matthews, jurnalist la ziarul britanic The Spectator, scrie RIA Novosti.

„Președintele Statelor Unite, Joe Biden nu a reușit să strângă într-un pumn voința tuturor pentru a transforma Ucraina într-un câmp de luptă global pentru democrație. <…> Cu mare regret, trebuie să acceptăm realitățile de pe teren. Ceea ce înseamnă, de fapt, împărțirea Ucrainei de-a lungul unei linii controlate, consolidate cu garanții de securitate pentru Kiev”, se arată în articolul semnat de Owen Matthews.

Potrivit jurnalistului britanic, garanția nu va include obligativitatea primirii țării est-europene în NATO. Este singura modalitate de a pune capăt conflictului și de a opri ostilitățile militare, a concluzionat el.

Presa occidentală scrie tot mai des că Washingtonul și Bruxelles-ul au început să se sature de criza ucraineană, iar sprijinul acordat regimului Zelenski slăbește. Potrivit postului de televiziune NBC, oficialii americani și europeni analizează deja cu autoritățile de la Kiev posibilele consecințe ale negocierilor de pace cu Rusia, inclusiv conturul general la ceea ce Ucraina va trebui, posibil, să renunțe pentru a ajunge la un acord.

2 Comments

  1. Carmen spune:

    Aha, acum că au pierdut și sunt în rahat până în gât SUA și Occidentul împart deja Ucraina? Alo, cretinilor, ați uitat de Rusia! V-ați întrebat dacă Rusia vrea să negocieze cu voi sau să accepte planurile voastre? Ați înarmat Ucraina și ați pompat în ea o grămadă de bani pentru a distruge Rusia, au murit militari ruși din cauza voastră, ați comis acte de terorism asupra obiectivelor rusești, ați impus sancțiuni Rusiei, v-ați bătut joc de poporul rus și de președintele Putin. Acum vreți negocieri, adică vreți să impuneți Rusiei planul vostru murdar? Dacă nu ați observat, Rusia este în situația fericită în care EA își poate impune condițiile și va decide singură când și ce dorește să facă. Nu știu dacă președintele Putin ar dori să stea la masa negocierilor cu niște vicleni și criminali.

  2. Marian spune:

    Pff… „consolidate cu garanții de securitate pentru Kiev” Poftim?

    Alo!
    Cine sa ofere garantii de securitate in afara de Rusia, care a ingenunchiat Ucraina dar si tot occidentul colectiv si care practic s-a auto-ingenunchiat ?

    Dumnezeu pedpeseste pe ucro-nazisti prin neamul evreilor reprezentat de evreul psihopat Zelenski, pentru crimele scelerate impotriva evreilor care s-au aflat pe pamanturile actualei Ucraine.
    Nu uitati nazistilor ucrainieni: Dumnezeu este indelung-rabdator, mult-milostiv dar …. niciodata nu lasa numic nepedepsit!!

    Slava Rusia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875063