Hot News
Zaharova a ridiculizat vorbele lui Macron despre inadmisibilitatea victoriei Rusiei
17/01
Medvedev: Existența Ucrainei reprezintă un pericol de moarte pentru ucraineni
17/01

Europarlamentar slovac: Slavii se vor uni și vor face Europa de Est una cu pământul

Miroslav Radakovski/ Foto: rt.com

Europarlamentarul slovac Miroslav Radakovski a amenințat Europa de Vest cu distrugerea din cauza conflictului din Ucraina.

Dacă nu vor fi oprite livrările de arme în Ucraina, slavii se vor uni și vor face Europa de Vest una cu pământul, a declarat europarlamentarul slovac Miroslav Radakovski, scrie publicația Vzgliad.

„Trebuie să punem capăt livrărilor de arme în Ucraina, trebuie să încetăm să susținem uciderea slavilor. Pentru că dacă toate astea nu vor înceta, noi, slavii, ne vom uni ca frații – iar eu cred că ne vom uni – și vom face Europa de Vest una cu pământul”, a declarat Radakovski în timpul dezbaterilor privind necesitatea continuării ajutorului destinat Kievului.

Potrivit politicianului slovac, conflictul din Ucraina este o „problema a Statelor Unite”. El a cerut începerea negocierilor de pace fără participarea părții americane.

Vorbind, anterior, în plenul Parlamentului European, deputatul estonian, Jaak Madison, i-a catalogat drept lași pe bărbații care au fugit din Ucraina.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Sper să se unească toți slavii și să termine cu vesticii aroganți. Ar putea da o fugă și peste ocean, că de acolo vine tot răul. Succes! O mână de ajutor ar trebui să vină și din partea ortodocșilor ne-slavi, că sunt frați întru credință, dar nu cred că mentalitatea de slugi îi lasă să facă acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875076