Hot News
Trump, despre excelentele relații cu Putin
17/01
Europarlamentar slovac: Slavii se vor uni și vor face Europa de Est una cu pământul
17/01

Zaharova a ridiculizat vorbele lui Macron despre inadmisibilitatea victoriei Rusiei

Maria Zaharova/ Foto: lenta.ru

Reprezentanta oficială a Ministerului de Externe al Federației Ruse, Maria Zaharova, i-a răspuns președintelui Franței, Emmanuel Macron, care a îndemnat să nu fie permisă victoria Rusiei în Ucraina. Purtătoarea de cuvânt a diplomației de la Moscova a precizat că victoria țării sale nu depinde de permisiunea liderului francez, scrie kp.ru.

„Dacă Macron dispune de o copie a „regulilor” menționate, rugămintea este să fie distribuită. În privința victoriei, ea nu depinde de ”permisiunea” lui Macron sau a altcuiva – Rusia va face ce a declarat”, a scris Zaharova pe canalul ministerului de Externe de pe rețeaua Telegram.

KP amintește că președintele francez a vorbit tranșant despre Moscova în timpul unei conferințe de presă, îndemnând ca Rusiei să nu i se permită să învingă în Ucraina.

Macron a anunțat, de asemenea, planurile Parisului de a trimite Kievului aproximativ 40 de rachete SCALP, precum și câteva sute de bombe și obuziere Ceaser. În plus, liderul francez a spus că în următoarele săptămâni Franța va finaliza elaborarea unui acord bilateral privind garanții de securitate pentru Ucraina.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Oh, bietul Macron… S-a gândit mult până a declarat prostia asta? S-ar putea să-l doară capul de la atâta concentrare. Rusia nu cere permisiunea nimănui în ceea ce vrea și trebuie să facă, iar lui Macron în nici un caz. A lipsit de pe Terra, a fost ocupat cu noul prim-ministru sau a făcut un scurt circuit la creier și nu a realizat că Rusia a câștigat de mult conflictul? Majoritatea țărilor din Occident sunt conduse de imaturi, minorități de tot felul și incapabili. La ce rezultate se așteaptă ele? Occidentul înarmează în continuare Ucraina. Macron se laudă cu asta și așteaptă să fie felicitat pentru fapta asta ,,bună”. Nu mai interesează pe nimeni pacea, nu mai luptă și nu mai demonstrează nimeni pentru ea, preocuparea principală fiind înarmarea Ucrainei și a propriilor țări. Apoi țările occidentale acuză Rusia că e agresoare și se arată interesate de o negociere între cele două state aflate în conflict. Nu-și dau seama cât sunt de ridicole și de parșive? Cu acești lideri occidentali incompetenți Europa nu mai e normală, e un balamuc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875065