Hot News
Germania a refuzat o creștere a ajutorului acordat Ucrainei
19/01
De ce în Germania a fost dezvăluit planul privind războiul cu Rusia?
19/01

Sondaj: 79% dintre ruși au încredere în Putin

Foto: dzen.ru

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, se bucură de încrederea a 79% dintre ruși, iar activitatea sa este evaluată pozitiv de 81% dintre cetățenii țării, arată rezultatele unui ultim sondaj FOM, scrie RIA Novosti.

Potrivit studiului, încrederea în președintele Rusiei a fost exprimată de 79% dintre repondenți, în timp ce 12% au avut o opinie contrară.

Activitatatea pe care șeful statului o desfășoară în funcția pe care o ocupă este apreciată pozitiv de 81% dintre respondenți, nouă procente dintre participanții la sondaj declarându-se nemulțumite de munca depusă de liderul de la Kremlin.

Sondajul ”FOMnibus” a fost realizat în perioada 12-14 ianuarie 2024, pe un eșantion de 1.500 de repondenți din 104 localități și 53 de entități constitutive ale Federației Ruse. Eroarea statistică nu depășește 3,6%.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Vladimir Putin merită toată încrederea și activitatea lui trebuie apreciată. Cei care au avut o opinie contrară probabil că nu sunt bine informați. Multe popoare și-ar dori un președinte atât de patriot și preocupat de binele cetățenilor. Da, mulță tânjesc după un Vladimir Putin în țara lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875093