Hot News
Sfârșit politic: Zelenski, avertizat în legătură cu consecințele minciunilor despre avionul Il-76
29/01
Putin: Rusia și Belarus vor asigura securitate comună
30/01

Putin: Elita țării nu trebuie să se formeze din „ciudați”

Sankt Petersburg. Vladimir Putin și studenți participanți la operațiunea militară specială din Ucraina/ Foto: golosotechestva.ru

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că elita țării trebuie să se formeze din cei care apără patria și nu din „ciudații care își expun organele genitale”, relatează Gazeta.

„În general, acești tineri trebuie, în principiu, susținuți <…> M-am întâlnit, astăzi, cu un grup de studenți care și-au întrerupt studiile. Mulți dintre ei au mers în zona acțiunilor de luptă. Aceștia sunt oamenii din care trebuie să formăm elita țării în viitor. Nu din cei, scuzați-mi expresia, care-și dezgolesc organele genitale sau arată fundul”, a spus președintele la o întâlnire cu studenți, participați la operațiunea militară specială din Ucraina.

Gazeta.ru menționează că, pe 16 ianuarie, Putin a vorbit despre schimbarea de priorități în cazul celor care s-au întors acasă după ce au luat parte la operațiunea militară specială din Ucraina. Liderul rus a spus că „atunci când oamenii trec printr-o astfel de încercare”, nu vor găsi în ei dorința de a ”țopăi fără pantaloni la nu știu ce evenimente”. Astfel, președintele a comentat „petrecerea în pielea goală” a bloggeriței Anastasia Ivleeva.

Fotografie de la ”petrecerea în pielea goală” din clubul ”Mutabor”. De la stânga la dreapta: Cântăreața Lolita Miliavskaia, telejurnalista Ksenia Sobciak și bloggerița Anastasia Ivleeva/ Foto: dzen.ru

Petrecerea „almost naked” s-a desfășurt la clubul „Mutabor” din Moscova, pe 21 decembrie. Au fost prezente ”vedetele showbiz-ului”, precum Filip Kirkorov, Lolita Miliavskaia, Ksenia Sobciak și altele. Pe fondul criticilor venite din partea oficialităților și a anulării de spectatole după ce detalii ale petrecerii au ajuns în spațiul public, mulți dintre ei au fost nevoiți să ceară scuze publice pentru participarea lor la eveniment.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Câinele turbează de prea mult bine. Așa se întâmplă și cu unii oameni: de prea mult bine și din lipsa ocupației își pierd mințile și bunul simț. Poate ar trebui să fie trimiși în fabrici, în mine, la curățat zăpada, chiar pe front. Nu cred că ar mai avea timp pentru asemenea distracții. Mai este și lipsă de respect față de cei care luptă în Ucraina. Unii dintre protagoniștii acestui dezmăț nici măcar nu sunt la prima tinerețe, ca să le poți scuza apucăturile (Lolita are 60 de ani, Filip are 56 de ani). Iar Ksenia (42 de ani) este fiica fostului primar al Sankt Petersburgului, Anatoly Sobciak, apropiat al președintelui Putin. Bine că măcar unii și-au cerut scuze public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875162