Hot News
Raportul Conferinței de la München: germanii nu consideră Rusia drept principala amenințare
13/02
Președintele Kîrgîzstanului a cerut SUA să nu se amestece în treburile republicii
14/02

Zaharova: Zelenski este susținut, în Germania, de ”descendenții naziștilor”

Maria Zaharova/ Foto: URA.ru

Berlinul susține regimul nazist al președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, deoarece la putere în Germania se află descendenții naziștilor, a declarat reprezentanta oficială a MAE rus, Maria Zaharova, scrie URA.ru. A fost răspunsul formulat de diplomatul rus la articolul publicației ”Bunte” despre Waldemar Baerbock, bunicul actualului șef al ministerului german de Externe, Annalena Baerbock.

„De ce sprijină Germania regimul nazist al lui Zelenski? Pentru că descendenții naziștilor sunt la putere în Germania”, a scris Zaharova pe canalul ei de pe rețeaua Telegram. Ea a relatat că, potrivit revistei ”Bunte”, în al Doilea Război Mondial, Baerbock a deținut gradul de ofițer al Wehrmacht, fiind inginer în domeniul apărării aeriene. Conform documentului, Baerbock senior a fost un „național-socialist convins” și „era total de partea național-socialismului”.

Zaharova a subliniat că după apariția acestor informații în ”Bunte” au trecut câteva zile, dar Baerbock continuă să păstreze tăcere. Reprezentanta MAE rus a menționat că și în ”Bild” a fost publicată o întreagă listă cu personalități cunoscute care au recunoscut trecutul nazist al strămoșilor lor.

Anterior, Maria Zaharova a acuzat Statele Unite că îi sprijină pe naziști. Ea a declarat că în fața Casei Albe ”mărșăluiesc naziști”. Acest lucru se întâmplă cu sprijinul și binecuvântarea autorităților guvernamentale americane, este de părere Zaharova.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Dacă s-ar face mai multe investigații s-ar afla că majoritatea liderilor și politicienilor din SUA și din Occident au legături cu naziștii, neomarxiștii și cu tot felul de psihopați plini de bani. Gates, Soros, Bloomberg, Clintonii reprezintă forțele malefice din această lume care își folosesc averile, puterea și controlul asupra presei pentru a-și promova agenda haosului, morții, distrugerii și depopulării. Sunt niște psihopați mascați în filantropi. Chiar și Greta-trotineta este strănepoata lui Joachim Rothchild-Thunberg. Iar Gabriel Attal, ca și Macron, sunt absolvenți ai programului ,,Tineri lideri globali” inițiat de Klaus Schwab, altă creatură diabolică. Attal este și un membru cheie al Grupului Bilderberg. El, ca și alți lideri globaliști au fost formați de Schwab și au pătruns în guvernele lumii, ca niște termite. Despre Forumul Economic Mondial, al cărui fondator este Klaus Schwab, David Icke a spus că ,,va împinge omenirea în direcția unei tiranii globale care l-ar fi făcut pe George Orwell să se înfioare”, iar Elon Musk a declarat în 2023 că ,,Forumul Economic Mondial de la Davos este ca un guvern mondial neales, pe care lumea nu și-l dorește.” Bolșevicii au exterminat reprezentanții intelighenției ruse, lăsând poporul fără călăuzele lor spirituale, au condamnat la moarte milioane de oameni pentru a asigura unor bandiți de bursă dominația asupra unui mare popor. Căci bolșevismul n-a fost rusesc, a fost talmudic, evreiesc Azi, urmașii lor fac afaceri pe Wall Street. Naziști, neonaziști, neomarxiști, psihopați bogați și tot felul de ,,forme de viață” conduc și distrug lumea după bunul plac. Susținerea conflictelor și a războaielor este o altă formă de depopulare, așa cum a fost cu virusul covid, cu vaccinurile de tot felul și cum va mai fi cu alte asemenea. Sigur că-l susțin pe Zelenski și sigur că susțin toate conflictele de pe pământ. Oamenii sunt prea mulți, după părerea lor, îi deranjează și trebuie eliminați. Cutia Pandorei a fost deschisă de mult și toate relele omenești s-au răspândit în lume. Nu știu dacă pe fundul cutiei a mai rămas speranța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874994